ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A DRX Sport által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak.

Minden élményvezetésről részletes tájékoztatást ad ügyfélszolgálatunk, mely az info@drive-x.eu e-mail címen elérhető.

Az autók részletes leírása a webes felületünkön megtalálható.

A webáruházban és a promóciós anyagokban feltüntetett képek valósak.

Az élményeken esetenként többen vesznek részt egyszerre, így előfordulhat, hogy egy kicsit várakozni is kell.

Az élményvezetés függ az időjárási körülményektől, ezért javasoljuk, hogy rossz idő esetén tájékozódjon arról, hogy a program megrendezésre kerül-e. Ha az időjárás miatt le kell mondani az élményt, feltétlenül lehetőséget biztosítunk egy új időpont lefoglalására.

Amennyiben az élményvezetéshez szükséges járművet nem tudjuk biztosítani a kiválasztott napra (pl. meghibásodás miatt), fenntartjuk annak a jogát, hogy az adott autót ár-érték arányban hasonló kategóriában helyettesítsük. Amennyiben ez nem lehetséges, fenntartjuk az élmény időpontjának lemondási jogát és lehetőség van új időpont foglalására.

Kollégáink minden esetben a lehető leghamarabb értesíteni fogják az időpont lemondásáról.

Az élmény voucherek-re vonatkozó szabályok és feltételek

- A megvásárolt élményekhez minden esetben tartozik egy voucher, melyet a fizetést követően adunk át ügyfeleink számára küldünk online

- A voucheren nem szerepel sem ár, sem név így nyugodt szívvel átadható.

- A voucher oldalán található szöveges tartalom szerkeszthető, így személyesebbé teheti élményajándékát.

- Élményvoucher nélkül nem lehet programon részt venni. Az online letöltött elektronikus vouchereket ki kell nyomtatni és a program helyszínén partnerünknek át kell adni.

- A Voucher felhasználása előtt minden esetben időpont egyeztetés szükséges.

- A voucher kizárólag egyszer használható fel!

- Az DRX Sport nem vállal felelősséget a voucher elvesztéséért, vagy az azzal történő visszaélésért.

- A programokon a résztvevő saját felelősségére vehet részt.

- Az élmény voucher szabadon átruházható, így ajándékba is adható.

- Az elkészült voucherek a kiállítás időpontjától 1 évig felhasználhatók.

Rendezvényeinket előre meghatározott időpontban tartunk Április és Október között.

A DRX Ringen a szezonban 14 alkalommal hétvégén, a Hungaroringen 90%-ban hétköznap havi 1-2 alkalommal.

Természetesen a pályaversenyautókat hideg, nyálkás, havas, esős időjárásnál nem használják, így érdemes a program megvásárlásakor figyelembe venni ezen élmények lejárati időpontját (tehát az őszi-téli szezont)!

Ezért érdemes a vásárlás előtt e-mailben érdeklődni!

Lehetősége van drágább élményt is választani, mint a kártyája értéke, ez esetben természetesen csak a különbözetet kell kifizetnie.

30 napos visszafizetési garancia

Amennyiben valamilyen oknál fogva nem tudná igénybe venni a megvásárolt élményt, úgy a vételtől számítva 30 nap áll rendelkezésére, hogy ezt tudassa velünk.

Fontos információ, hogy csak annak a személynek áll módunkban visszafizetni a megvásárolt szolgáltatás árát, aki vásárolta azt tőlünk. ( Készpénzes vásárlás esetén készpénzben, utalásos kifizetések esetében, 15 munkanapos utalással történik a visszafizetés.)

Abban az esetben nem áll módunkban visszafizetni a megvásárolt voucher árát, ha ajánlottunk fel Önöknek időpontot, de Önöknek a felajánlott időpont/időpontok nem feleltek meg.

Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

A megvásárolt voucherekről utalás esetén, az összeg beérkezés után elektronikusan kapnak számlát. Készpénzes fizetés esetén a voucher felhasználása (teljesítés) után kapják.

Webáruházunkban és promóciós anyagainkban feltüntetett árak bruttó árak, melyek Áfá-val együtt értendőek. Fenntartjuk az előzetes tájékoztatás nélküli árváltoztatás jogát, melyet webáruházunkban közzéteszünk.

Az összes fenti feltétel és követelmény érvényes minden személyre, aki az drive-x.eu weboldalán vásárol. A drive-x.eu fenntartja az előzetes tájékoztatás nélkül történő szabályváltoztatás jogát, melyet itt, a webáruházban közzétesz.

TOP