Vacsorahajó operett és folklór műsorral – hétköznap

Az utalvány tartalma

  • ~ 2,5 órás budapesti hajózás
  • Gyertyafényes vacsora
  • Üdvözlő ital
  • Privát asztal
  • Folklór operett műsor
  • Ablak melletti asztal (opcionális)

Beszállás:

  • 19:00-tól
  • Indulás: 19:30

500 készleten

Quantity

A kétszemélyes utalvány ára: 85.600 Ft

Az utalvány 180 napig használható fel, hétfőtől péntekig.


Budapesti városnéző vacsorahajós programunk az egyik legnépszerűbb hajós városnéző program Budapesten. Nem meglepő, hiszen programunk jóval többet kínál, mint bármelyik egyéb városnéző-, vagy vacsoraprogram, hiszen egyszerre tárja elénk a város szépségét, miközben ízletes vacsorával kínáljuk vendégeinket, akiknek ezen kívül elő zenés műsorral is kedveskedünk.

Küldetésünk, hogy ínycsiklandó ételválasztékkal kedveskedjünk vendégeink számára akik örömmel fedezik fel a magyaros ételek káprázatos ízvilágát. Választékunk egyaránt érdekes lehet azon hazai vendégeink számára is akik már jártasak a magyar ízvilágban. Valamint kiemelten fontosnak tartjuk, hogy külföldi vendégeink is alapos ismeretekkel gazdagodjanak mind Budapest látképét tekintve, mind a magyar tradíciókkal kapcsolatban, legyen szó ízvilágról, zenéről vagy táncról.

Programunk tartalma

Budapesti hajós városnézés a naplementében, ahol a két városrész között átsuhanva mindkettő stílusából és hangulatából kapunk ízelítőt.
Gyertyafényes romantikus vacsora, melyhez egy 7-fogásos menü tartozik. Mind az előételek, levesek és főételek között megtalálható húsmentes, húsos opció nemzetközi és magyaros ízvilággal is.
Szórakoztató folklór műsor tehetséges táncosokkal, akik színes ruháikban páros és egyéni táncokkal vetítik elénk a hagyományos néptáncok több generációjának alakulását.
Zenészeink a magyar népzene világába varázsolják a hallgatóságot a klasszikus népzenei elemekkel és hangszerekkel egyaránt.

Vessz el az ízletes ételek, a gyönyörű panoráma, a fantasztikus hangulat és a színes tradicionális ruhák forgatagában!
Budapesti hajós vacsoraprogramunk könnyed kulturális szórakozást kínál az egész családnak.

Az este programját úgy építettük fel, hogy a kellemes hangulatból nyissunk fokozatosan az erőteljesebb dallamok felé, így a vacsora elfogyasztásakor elsősorban zene és ének bemutatóval kedveskedünk a vendégeinknek. A hajós vacsora folytatásában pedig folklór táncművészek produkciója koronázza meg a magas színvonalú kulturális szórakozást, ahol a belépő táncegyüttes széles körű skálán mutatja be mind a régiesebb, mind a modernebb stílusú táncokat páros és egyéni kategóriában egyaránt. Az urak közül a bátrabbak nyugodtan kipróbálhatják tudásukat és versenghetnek a csizmacsattogtatás művészetében, de a hölgyek sem bújhatnak el a felelősség elől, ami a borosüveg fejen való egyensúlyozását jelenti.

A bravúros hangszeres előadás, valamint a látványos, népi öltözetben előadott magyar hagyományőrző táncos műsor feledhetetlen élményt nyújtó összművészeti előadás mindenkinek, aki csatlakozik hozzánk eme különleges programra. Kifejezetten felemelő élményt nyújthat például olyan zenei irányultsággal rendelkezők esetén, akik érdeklődnek a népi dallamok és hangszerek iránt a hétköznapokban is.

Ott van például egyik büszkeségünk, a szépen faragott cimbalom, mely különleges felépítésű, különleges hangzású és megint csak különleges használatú hangszerként méltán viszi el a figyelmet a többi hangszerről, akárhányszor megszólal. Elárulunk egy aprócska titkot a cimbalomról, ugyanis a hajó orrában lévő teraszról az üvegen keresztül tökéletesen megfigyelhető, hogyan játszik rajta és szólaltatja meg a szebbnél szebb dallamokat cimbalomhoz értő zenészünk.

Műsorunk legvégén pedig mindazok, akiket magukkal ragadott a fergeteges műsor, táncosaink segítségével elsajátíthatják a magyar néptánc alap lépéseit. Így előadásunk során interaktivitásra is lehetőséget teremtünk. Nem csak műsort mutatunk, hanem lehetőséget teremtünk a közös táncra, a közös élményszerzésre.

A vacsoraprogram vendégei nem csak megismerhetik a magyar operett és folklór világát, hanem egy darabját magukkal vihetik vacsorahajónkról. Így operett és folklór előadásunk voltaképpen egyfajta kulturális szeretetcsomag kedves vendégeink számára.

Vacsorahajónk többet kínál vendégei számára, mint egy egyszerű, átlagos hajós vacsora a Dunán, ugyanis a magyar kultúra hagyományait elevenítjük meg egy igazán színvonalas produkció keretein belül, mely tökéletes program mindenki számára. Legyen szó arról, hogy külföldi ismerősöddel vagy munkatársaddal ismertetnéd meg a hazai kultúrát, netán te magad költöztél évekkel ezelőtt külföldre és hiányoznak a tradicionális dallamok és ételek, esetleg szüleid örvendeztetnéd meg egy kis nosztalgikus hangulattal vagy gyermeked látásmódját szélesítenéd. Népzenei elemekkel fűszerezett élő műsoros városnézős vacsora élménycsomagunk tökéletes választás bárki számára.

A hajós programunk résztvevői a színvonalas élőműsort gyertyafényes, három vagy hat-fogásos vacsora mellett élvezhetik, miközben Budapest gyönyörű fényárban úszó panorámája is eléjük tárul a sétahajózás során.

A hajós vacsora keretein belül megtekinthetik a főváros legszebb épületeit, megismerhetik a dunai hidakat, emellett betekintést nyerhetnek a magyar kultúrába, tudniillik nálunk megismerhetik a magyar folklórt, dalok és tánc keretében egyaránt.

Operett és folklór műsorral kísért vacsorahajónkat szeretettel és bátran ajánljuk mindazoknak, akik szeretik a minőségi szórakozást, valamint szeretnék egy kicsit jobban megismerni a magyar kultúrát.
Kóstolj bele a Magyar Folklór és Operett világába, miközben gyönyörködsz a kivilágított Budapest hangulatában. A 2,5 órás Sétahajózás során három vagy hat fogásos vacsorát szolgálunk fel kedves vendégeinknek, amíg városnéző hajónkról megtekinthetik Budapest legszebb részeit a Dunáról.

A műsor és a menü összeállítása során külön figyelmet fordítunk a magyar kultúra és ízvilág esszenciájának megismertetésére. Exléuzív városnéző hajóink kifejezetten ilyen komplex rendezvények lebonyolítására épültek.

Minőségi időtöltést kínálunk a 2,5 órában, hiszen egyetlen hajóúton élvezheted mindazt, amit Budapest kínálhat a számodra, vagyis lélegzetelállító panoráma, egy szelet magyar kultúra, tradicionális magyar ételek és italok várnak rád, ha csatlakozol hozzánk Operett és folklór műsorral gazdagított vacsora hajónkhoz.

Kóstolj bele a Magyar Folklór és Operett világába, miközben gyönyörködsz a kivilágított Budapest hangulatában. A háromórás Sétahajózás során három – vagy hat fogásos vacsorát szolgálunk fel kedves vendégeinknek, amíg városnéző hajónkról megtekinthetik Budapest legszebb részeit a Dunáról. Az este hangulatáról tehetséges előadóink gondoskodnak.

Étlapunkról

Vacsoránkat úgy állítottuk össze, hogy egyaránt kielégítse a magyar konyha irányt érdeklődő vendégek kíváncsiságát, a hazai koszton nevelkedett igényes fogyasztók ízlését és a tradícionális ízeket mellőzni vágyók, akár vegetáriánus vendégek igényeit is.

Már előételeinknél is megjelenik a házias ízvilág, ahogyan vegetáriánus opcióval is szolgálhatunk az azt igénylőknek. A levesek közt szerepel, a ma már hungarikumnak számító gulyásleves, ami kitűnő alkalom lehet egy kis nosztalgiára, vagy netán külföldi vendégeinket megismertetni vele. A főfogások választási lehetőségei között találkozhatunk a legnagyobb választékkal, ahol akár a halat, akár a grillezett sajtot is megtalálja, aki könnyedebb vacsorára vágyik, de a húsimádók számára is van jó hírünk, pörkölt, kacsa egyaránt megtalálható a listán. A desszert édessége pedig mindenképp bearanyozza az estét az édesszájúak számára. A menü részletes leírása megtalálható honlapunkon.

Itallapunkról

Hajóinkon minőségi italokkal ellátott bárokat üzemeltetünk, melynek köszönhetően a vacsora teljes időtartamára kínáljuk minőségi termékeinket. Eddig legalábbis soha senki nem maradt szomjas nálunk. Itallapunk széles választékából azonnal lehet választani a hajóra való megérkezéskor.

Ellenben van egy különleges kínálatunk azoknak, akik szeretik előre kényelmesen eldönteni, mi mellett teszik le a voksukat, majd utána kényelmesen hátra dőlve élvezni, ahogyan az italcsomagból kiválasztott italokat kollégáink megállás nélkül, korlátlanul hozzák nekik. Részletes italcsomag kínálatunk szintén megtalálható honlapunkon, igénylése pedig online is igénybe vehető a jegyvásárláskor, valamint érkezéskor is kiegészíthető vele a jegy.

MENÜ

Főétel

Desszertek

Vacsorás hajónutunkon nem csak megismerheted a magyar tradicionális táncokat, ahol párban vagy egyedül is megmutatják tehetségüket a hagyományos tánclépéseken keresztül, képzett táncosaink hanem lehetőséget teremtenek arra is, hogy kellő bátorsággal és egy kis iránymutatással megtanuld annak alapjait, hogyan csapd össze a csizmát, vagy hölgyek esetében, hogyan egyensúlyozzanak egy üveg bort a fejükön. Így hajókirándulásunkról nem csak fantasztikus emlékeket, hanem a magyar kultúra egy darabját is magaddal viheted.

Műsorunkat úgy állítottuk össze, hogy a népzenei motívumok világáról minél összetettebb képet kapjon a hozzánk látogató vendég, hiszen egyaránt megtalálhatóak benne a régi nép és „modernebb” (alig 200 éves) népi elemek. Műsorunkban egyaránt felcsendülnek népi dallamok, megszólalnak népi hangszerek és az operett, mint a modern népzene képviselője ismert dallamai által mosolyt csal az arcokra, míg a szemünket elkápráztatják a táncosok mozdulatai és népviseletük.

Érdemes belegondolni abba, miért éli újra és újra, megújuló erővel a népzene és a néptánc a reneszánszát, hiszen napjainkban egyre több helyen futhatunk bele néptánc oktatásba, néptáncos estekbe, sőt a magyar popzene iparága is egyre többször vegyíti a modern dallamokat a népzenei elemekkel. Ha nem hisszük, járjunk utána bátran, hiszen évről évre egyre több megmozdulás, rendezvény és fesztivál alapszik a hagyományoknak eme hangsúlyozására országszerte. Megéri megtanulni az alapokat, hogy aztán bárhol bátra csatlakozhassunk a néptáncot járók táborához.

Útvonal:

Útvonal

Felszállás helye:
1051 Budapest, Jane Haining Rakpart, Dock 11.

FIGYELEM!
Kedves Utasaink! A vendégeink biztonságának érdekében, kérjük, vegyék figyelembe, hogy veszélyes időjárási körülmények, előre nem látható események vagy műszaki problémák esetén a cég fenntartja a jogot a hajóutak törlésére. Hajóutunk megkezdéséhez minimum 10 résztvevő szükséges. Megértésüket köszönjük!

Érdekelhet még..

A foglalás menete

10 egyszerű lépésben

Első lépésben válaszd ki a számodra legszimpatikusabb autót, amit te, vagy a megajándékozott személy szívesen vezetne.

Az autó termék oldalán megtalálod a kiválasztható köröket vagy menetidőt, itt tudod a kosárba helyezni az autóhoz kapcsolódó élményvezetést.

A vásárlás révén kapni fogsz egy utalványt, ami feljogosít majd a vezetésre.

Szükséged lesz egy regisztrációra itt. → https://www.regisztracio.drive-x.eu

Az említett regisztrációs oldalon kell majd feltöltened a kapott utalványt, azért, hogy a továbbiakban időpontot egyeztethessünk.

Kapni fogsz tőlünk egy emailt a regisztráció jóváhagyásáról, és egy linket a bejelentkezéshez.

Az emailben kapott linkre kattintva bejelentkezhetsz, és a „pályák” menüpontban kiválaszthatod azt a pályát és autót amire az utalványod szól.

Megérkeztél az időpontokhoz – válaszd ki a számodra leginkább megfelelőt.

Végül – a regisztrációs adatok megadása után – regisztrációs jegyet küldünk az emailedre.

A regisztrációhoz további segítséget nyújt az alábbi linken elérhető videó: https://www.regisztracio.drive-x.eu/gyik/

És jönnek a legjobb részek: A kiválasztott pályán az általad megadott időpontban találkozunk. Kicsit ismerkedünk az autóval, lélekben is megérkezünk. És indulhat a vezetés!

Fontos információk

– Az időpontfoglalási szezon főleg márciustól októberig tart.

– A részvevőnek érdemes magával hoznia memóriakártyát, hogy az ajándék felvételeket és fotókat magával tudja vinni a program végeztével.

– A megvásárolt program 1 főre vonatkozik

– A vezetés során a jobb első ülésről profi instruktorok segítik a résztvevő sofőröket, akik a vezetéstechnikáról is elsajátíthatnak hasznos információkat.

– A kiválasztott autó élményvezetésén az vehet részt, aki rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal.

– Az ittas, illuminált állapotban érkezők nem vehetnek részt a vezetésen.

– Az élményvezetés személyre szabottan, a részvevők igényeinek figyelembe vételével zajlik.