Lánykérés a Balaton közepén

Egy hófehér vitorlás,… körülötte a szikrázó kék Balaton hullámzik szelíden, míg a háttérben a Tihanyi apátság barokk tornyai magasodnak.” - Kell ennél különlegesebb helyszín? Ugye, hogy nem! :)

A lánykérés olyan esemény, amely minden férfiból végtelen kreativitást és romantikát képes kiváltani. Ha arra készülsz, hogy feltedd a nagy kérdést, hagyd, hogy a társaid legyünk ebben. A női szépséget ünneplő, elegáns hajóval, felkészült kapitánnyal, és profi, rugalmas csapattal állunk rendelkezésedre, hogy együtt csodaszéppé varázsoljuk választottad életének egyik legmeghatóbb pillanatát.

A kéréseidet figyelembe véve megtervezzük a részleteket és gondoskodunk arról, hogy minden a megbeszéltek szerint működjön, hogy olyan romantikus és rólatok szóló élményeket vihessetek haza, amelyre egy életen át jó érzés visszaemlékezni.

INDULÁS: Balatonfüredi  Yacht Club (BYC) kikötő

HAJÓ TÍPUS: Bavaria 32

 • 2 órás program ára

  60.000Ft
  Hétvégi felár + 20 %
 • 4 órás program ára

  93.000Ft
  Hétvégi felár + 20 %

Házassági Évforduló a Balatonon, luxushajón

Sok ideje már, hogy megérkeztetek egymás mellé, megannyi mindenen vagytok túl, s most közeleg egy nap, ami az egymásnak tett első fogadalmatok, és az eddig közösen eltöltött időtök előtt tiszteleg. A házassági évforduló napján kicsit nagyobb teret kap a romantika, az egymás iránt érzett szeretet, a kedves emlékek, és a csendes ígéret, hogy ezután is itt lesztek egymásnak.

Legyen ez egy olyan ünnep, amiből továbblépve csupa vidámsággal, újult energiával folytathatjátok közös utatokat! Hajótúránk által a Balaton ölelésében egy igazán kifinomult, elegáns luxushajón ünnepelhetitek meg ezt a különleges alkalmat kettesben – vagy családotokkal, barátaitokkal.

Rugalmas csapatunk segít a tervezésben, a felejthetetlen élmények megszervezésében, és abban, hogy minden problémamentesen alakuljon. Tapasztalt, profi kapitányaink irányításával mindenki biztonságban érezheti magát a fedélzeten.

A hajózás Voucher formájában ajándékként is kérhető. Ebben a formában kétség kívül hatalmas meglepetést okoz majd ez a szívmelengető kedvesség anyósoktól, apósoktól, közeli barátoktól a szeretett házaspár közelgő évfordulójára.

INDULÁS: Balatonfüredi  Yacht Club (BYC) kikötő

HAJÓ TÍPUS: Bavaria 32

 • 2 óras program ára

  60.000Ft
  Hétvégi felár + 20 %
 • 4 órás program ára

  93.000Ft
  Hétvégi felár + 20 %

Vitorlás oktatás – Manőver tréning

Jelentkezz képzésünkre, hogy igazán magabiztosan irányítsd a kezed ügyébe kerülő hajókat!
Vitorlás oktatásainkon rád fókuszálunk, a gyakorlati vizsgákra is felkészítő magas színvonalú képzésben részesülhetsz. Kapitányaink 10-30 éves szakmai tapasztalattal, versenyekkel a hátuk mögött adják át Neked a legfontosabb ismereteket, a hajó beállításának tudnivalóit, a ki-be állást, a navigálás és a manőverezés technikáit - hogy önbizalommal állhass a kormány mögött még szeles időben is.

A megszerzett tudásoddal lenyűgözheted családodat, barátaidat: A hajót, amin az oktatás zajlik, később kibérelheted saját részre. Méretéből adódóan, kényelmesen élvezheti majd minden résztvevő a hajóutat. (32 láb = 10 m, 4,5 tonna). Többféle intenzitású oktatás érhető el, rugalmasan, hozzád alakítva, melyek közül tapasztalataink szerint a 2x2 napos program bizonyult a leghatékonyabbnak.

A képzés kiváló ajándékötlet. A megajándékozott kedvesedet, barátodat, családtagodat egy tőlünk kapott Voucher formájában lepheted meg a programmal.

INDULÁS: Balatonfüredi  Yacht Club (BYC) kikötő

HAJÓ TÍPUS: Bavaria 32

 • 1 napos program ára

  135.000Ft
  Hétvégi felár + 20 %
 • 2 x 1 napos program ára

  260.000Ft
  Hétvégi felár + 20 %
 • 2 x 2 napos program ára

  480.000Ft
  Hétvégi felár + 20 %

Családi nyaralás – Élményvitorlázás – Fürdés

Egy felejthetetlen és igazán kalandos családi program a nyárra, amelyen a gyerekek sem fognak unatkozni. A szuper családi élmények összekovácsolják a kis csapatot, és emlékük örömet visz a hazatérés utáni hétköznapokba is. Ha a Balaton környékére tervezitek a nyaralást különösképpen kihagyhatatlan lehetőséget jelentenek családi vitorlatúráink.

A programon Balatonfüred központjából indulhattok útnak, hogy feltérképezzétek a Keleti medencét, megfűszerezve a hajóutat egy kis zavartalan fürdéssel – a gyerkőcök legnagyobb örömére. Profi kapitányunk mellett teljes biztonságban érezhetitek magatokat, nektek csak az élmények gyűjtésére kell koncentrálnotok.

Különböző időtartamú programokat kínálunk számotokra: 2 - 4 - vagy 8 órás program; illetve az 1 napos túra részeként egy szárazföldi finom ebédet is megkóstolhattok, ami tőletek függ, hogy Tihanyban, Földváron, vagy Alsóörsön kerüljön-e terítékre.

INDULÁS: Balatonfüredi  Yacht Club (BYC) kikötő

HAJÓ TÍPUS: Bavaria 32

 • 2 óras program ára

  60.000Ft
  Hétvégi felár + 20 %
 • 4 órás program ára

  93.000Ft
  Hétvégi felár + 20 %
 • 8 oras program ára

  130.000Ft
  Hétvégi felár + 20 %

Hajós Vacsora a Dunán

Könnyed hajós vacsora a Dunán, menetrendszerinti programok, élő zenei előadás és felszolgált menüsor a Silverline Cruises jóvoltából! Foglald le helyedet, akár Tradicionális Folklór vagy Élő Zongorás előadásra.

A program a 11-es Dokk kikötőből indul, 3 órán keresztül 2 teljes kört megy a hajó a belvárosban, ami során vendégeink a program ideje alatt megcsodálhatják Budapest legszebb nevezetességeit esti megvilágításban

Azok, akik nem vágynak vacsorára, esetleg egy ital társaságában szeretnék eltölteni kellemes az időt, vacsora hajónkon elérhető italcsomagos ajánlat, illetve 70 perces sétahajós járataink szintén kiváló lehetőséget biztosítanak a kalandoroknak,

INDULÁS: Silverline Kikötő 11-es Dokk, Jane Haining rakpart

HAJÓ TÍPUS: Egyedileg épített katamarán hajó

 • Sétahajó jegy

  4.200Ft
 • Esti sétahajó jegy

  5.000Ft
 • Jegy itallal

  12.200Ft
 • Jegy könnyű vacsorával

  18.100Ft
 • Jegy 3-fogásos menüvel

  23.900Ft
 • Jegy 6-fogásos menüvel

  29.800Ft
TOP