Csapatépítő program a DRX Ringen

Te keresed, mi pedig segítünk neked megtalálni, majd megszervezni a tökéletes csapatépítő programot!

Tudni szeretnéd hogy is csináljuk és miért olyan különleges nálunk egy ilyen program? A titkunkat nem áruljuk el, de néhány igazán fontos részletet megosztunk veled!

Milyen is a jó csapatépítő?

01

Hogyan csináljuk?

Érkezik egy igény  - majd egy leírás, arról. hogy milyen is a csapat, aki hozzánk érkezik. Ez fontosabb, mint gondolnátok, hisz nekünk tudnunk kell, hogy kik is jönnek hozzánk, így tudjuk azt adni, amit igazán szeretnétek!
02

Mit kínálunk nektek?

Az egyedi igényeket felmérve állítjuk össze a palettánkon szereplő programokból és autókból a ti igényeiteknek leginkább megfelelőt!
03

Tökéletes programnap

Amennyiben sikerült összeállítani a programcsomagot nektek és megtaláltuk a tökéletes időpontot is, nincs más hátra, mint várni az emlékezetes napot és izgulni, hogy te legyél a legügyesebb!

DRX CSAPATÉPÍTŐ ÉLMÉNY

Milyen programokkal tudunk készülni?

Néhány programot megemlítve, felhívjuk figyelmedet, hogy ennél sokkal több programot tudnak a csapatok végrehajtani a DRX ring területén, határ a csillagos ég és persze a kreativitás!

Kerékcsere

Mi lehetne ennél is inkább jobb csapatépítő, mint a F1 világból ismert, időméréssel történő kerékcsere! Itt igazán lehet egymásra fókuszáltan dolgozni!

Kamionhúzás

Jól olvastad és igenis képes vagy rá, csapatban kiváltképpen! Fogjatok össze és mutassátok meg, milyen is egy igazán erős csapat.

Szlalom verseny

Jól kezeled a kormányt? Esetleg a talicskát is? Netán még autóval is menne? Próbáld ki magad szlalompályánkon!

Óriás Puzzle

Egyszerű kirakós, kicsit nagyobb méretben! Nézd közelről, lásd meg távolról! Rakd ki, amilyen gyorsan csak tudod a képet!

Élményvezetés

Rendeld meg csapatodnak a DRX igazi speciálitását! Próbáljatok ki olyan autókat, amit előttem még soha. Garantáltan a legemlékezetesebb program!

Szlalom verseny

Jól kezeled a kormányt? Esetleg a talicskát is? Netán még autóval is menne? Próbáld ki magad szlalompályánkon!

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

TOP