CSAPATUNK

Sziasztok!

Mi vagyunk a Drive-X Sport. Ha valami oknál fogva még nem tudnád, hogy mi mivel is foglalkozunk, akkor most jól figyelj! Csapatunk már több mint tíz éve, tavasztól-őszig nap mint nap azon fáradozik, hogy az átlagember is részese lehessen a sportautók, versenyautók nyújtotta élvezetnek, legyen szó élményautózásról, vagy élményvezetésről. Mivel egy-egy ilyen autó ára a csillagokat verdesi, a sofőrök mellé mindig beültetünk egy profi instruktort, aki kivülről betéve ismeri az adott autót.

És, hogy kik is ők?

Nagy Norbert, ETCC (Túraautó Európa Kupa) ezüst és bronzérmes, WTCR pontszerző

Ifj. Ficza Ferenc, WTCC pontszerző, TCR dobogós, többszörös magyar bajnok

Szentpéteri-Horváth Balázs, a Nissan GT Academy döntőse

Benyó Máté, a Swift Cup Europe bronzérmese, Magyar Rallycross Bajnok

Rónai Tamás, kétszeres Formula Renault Kupa győztes, FIA Közép Európa Bajnok

valamint Fodor Gergő és Kiss Attila, akik szintén nem jönnek zavarba ha egy 500 lóerős fenevad van a hátsójuk alatt.

Az élményautózás egyfajta rövidített mennyországba röpíti a sofőrt, ám mi gondoskodunk arról is, hogy a valóságban se kelljen aggódnod, hogy mit kell tenned veszély esetén. Erre találtuk ki a vezetéstechnikai tréningünket, melyet szintén nagyon tapasztalt instruktoraink vezetnek (ennek részleteiről a Szolgáltatásaink menüpont alatt olvashattok).

A DRX irodai szuperkollégák nélkül pedig meg sem valósulhatna egy-egy ilyen rendezvény. Velük állhattok napi kapcsolatban, ők felelnek azért, hogy rendezvényeink a jövőben is gördülékenyen haladjanak.

TOP
0