AJÁNDÉKOZZ - ÉLMÉNYT & SZÁGULDÁST

Neked is van egy családtagod vagy barátod, aki rajong a sebességért? Aki szereti az adrenalintól fűtött helyzeteket?
Vagy csak egyszerűen él-hal a sportautókért?


Akkor eljött az ideje, hogy meglepd egy felejthetetlen élményvezetéssel!
Válassz sportautót, és szerezz örökre szóló emléket idén karácsonykor!

MIT KELL TENNED?

GONDOLJ ARRA,
AKIT MEGLEPNÉL!

KÉPZELD EL, HOGY MELYIK ÁLOMAUTÓ
PASSZOLNA HOZZÁ!

VÁLASZD KI A JÁRGÁNYT, ÉS
AJÁNDÉKOZZ ÉLETRE SZÓLÓ ÉLMÉNYT!

MOST EXTRA ÉLMÉNNYEL

TUDTAD, HOGY KARÁCSONYIG MINDEN AUTÓZÁSHOZ EXTRA ÉLMÉNYT ADUNK AJÁNDÉKBA?
AJÁNDÉK REPÜLÉS | EXTRA KÖR A VÁLASZTOTT AUTÓVAL | INGYEN KÖR RALLY AUTÓVAL

MIBŐL IS VÁLASZTHATOK?


MCLAREN MP4-12C


A 625 LE-s McLaren V8-as motorral, 680 nm-es nyomatékkal a legerősebb autónk lett a széles választékunkból.  2,9 mp alatt gyorsul fel 100-ra, végsebessége pedig 346 km/h. Eldobod az agyad, ha ezzel kilősz az egyenesbe!

625 LE

2.9 MP

346 KM/h

A LEGENDA TOVÁBB ÉL - PORSCHE 911 TURBO


Azok a precíz németek... már megint mit alkottak? Aki ült már Porschéban az egész biztos, hogy csak azért szállt ki mert ki kellett és nem azért mert ki akart. Valahogy így leszel vele, ha beleülsz ebbe az autóba. Ugye, tudod, hogy így van!

507 LE

4.3 mp

308 km/h


ÖTSZÁZHETVEN LÓ - FERRARI 458 ITALIA


Ferrari. Ez a név már önmagában is legenda. Sokan csak álmodoznak róla, hogy egyszer ilyen autóban ülhetnek, hát még, hogy vezetik?! Ennek most vége. Légy részese a legendának ezzel a fantasztikus sportautóval. A 9000-ig forgatható V8-as motoros szupersportautó Pininfarina által tervezett gyönyörű külsővel rendelkezik.

570 LE

2.9 MP

340 km/h

MUSTANG ELEANOR - TOLVAJ TEMPÓ


Fusion Motor Company a neve annak a cégnek, aki megépíti korunk Eleanor-ját. A Los Angeles-i műhelyükben 1967-ben és 1968-ban készült Fordokból építik meg a Tolvajtempóban látott álomautó hivatalos replikáját. Az eredmény nemcsak tökéletesen néz ki, de még sokkal jobb is, mint az eredeti. Gyere, próbáld ki!

300 LE

5.5 mp

250 km/h


ELSŐ LÉPCSŐ A FORMA1 FELÉ - FORMULA RENAULT


A Formaautók a versenyzés csúcsát jelentik. A nyitott karosszériának és a speciális üléspozíciónak köszönhetően vezetésük semmilyen más vezetési élményhez nem hasonlítható. Ez az autó a sebességre és az ilyen pályákra lett tervezve! Most kipróbálhatod, lépj közelebb a Forma1 felé!

forma1-autovezetes

160 LE

3.3 mp

190 km/h

MUSTANG BOSS 302


A Mustang 302 Boss egy limitált kiadású Mustang, melyből szerte a világon 2000 darab készült. A 2014-es sportautó igazi kuriózum, amit az amerikai autó szerelmeseinek ajánlunk. Az eredetileg 450 LE-s teljesítményű autó a programozható sportlégszűrőnek köszönhetően 480 LE-s lett.

480 LE

4 mp

260 km/h


CHEVROLET CORVETTE C7


Nagyon klasszik, nagyon menő! Eldobom az agyam ha beszállok és szétesek ha kiszállok! Ez a corvette 4,2 mp alatt van 100-on és a végsebessége, hát van neki, de nagyon messze! Gyere próbáld ki, hogy eléred-e?

466 LE

4.2 mp

306 km/h

FISKAR KARMA - AZ ELEKTROMOS VÉGZET


"A Tesla ehhez képest tucatautó!" Írta róla egy neves autósmagazin! Hát nem hazudott, ez az autó az Európai utakra lett gyártva, de sajnos még kevés szaladgál körülüttönk belőle! Igazi kincs! Gyere és védd velünk a környezetet, amíg kicsit a lóerőkkel játszol!

408 LE

3.6 mp

210 km/h


NINCS MÉG VÉGE!
HA EDDIG NEM LÁTTÁL NEKED VALÓT, KATTINTS ÉS NÉZELŐDJ TOVÁBB!

TOP