ÉLMÉNYAUTÓZÁS GYEREKEKNEK

Okozz örömet gyermekednek egy különleges élményautózással!

A Drx-Ring saját pályája lehetőséget biztosít arra Kiskunlacházán, hogy gyermekek is kipróbálják biztonságos körülmények között, milyen érzés egy komoly sportautó utasterében átélni az autózást. Az jármű- és autórajongó gyerkőcöknek már az hatalmas örömöt okoz, ha játékként, kis méretben jutnak hozzá egy-egy különleges darabhoz. Ennek tudatában, vajon milyen reakciót váltana ki belőlük, ha életnagyságban találkozhatnának például az egyik legnépszerűbb olasz gyártmánnyal vagy a német Porsche, esetleg az erős Ford Mustang modelljével, egy élményautózás keretén belül? Így biztonságos pilóták mellett meg is tapasztalhatják, a különleges autókban való utazás élményét.

DRX Élményautózás gyerekeknek

Az élményautózás olyan ajándék, aminek a részleteit
gyermeked barátai is örömmel hallgatják majd.

Mert egy biztos:

Hetekig – ha nem hónapokig - fog mesélni az élményről mindenkinek.

Az élményautózás programját erősítendő, a fiatalabbak számára egy plusz ajándékkal is készülünk, hogy a fotók mellé 3d-s emlék is kapcsolódjon az eseményhez: Egy Ferrari autómakettet adunk gyermekednek ajándékba, ami biztosan méltó helyet foglal majd el a gyerekszoba játékpolcán.

Élményautózás Ferrari makett
Ferrari 488 GTB
488 GTB

Az egyik nagy kedvenc

A Ferrari 488 GTB megnyerő külsejének és erejének kombója, továbbá a versenypályákon tanúsított eredményei miatt foglalhat helyet a népszerű autók sorának élmezőnyében.

Ikonikussá vált tűzpiros színe miatt, aligha van már olyan ember és felnövekvő generáció, aki ne kötne erős, és pozitív érzelmeket az Ferrari ezen gyártmányával való találkozáshoz.

A gyerkőcöket a műszerfal kifinomult és modern kialakítása helyett talán jobban leköti majd az autó gyorsaságát támogató külső vonulatai, vagy maga a sebessége, bár kitudja… talán a sofőrünknek kell majd felkötnie a nadrágot, ha az autórajongó apróság belekezd a műszaki ismereteinek megosztásába. ;)

Ettől függetlenül természetesen bármelyik autónk választható, kinek-melyik áll közelebb a szívéhez.

START

Ízelítő a kínálatból

További autók

info

Pálya és biztonság

Az élményautózás természetesen csak a te szülői engedélyeddel, jelenléteddel történhet. A vezetést végző instruktorok profi pilóták, magas szinten ismerik mind az autót, mind a vezetés technikai ismereteket, hogy gyermekedet az élmény alatt is a legnagyobb biztonságban tudhasd és ő is biztonságban érezze magát a program alatt.

Az élményautózás a DRX-Ring pályáin zajlik, ahol az előre kiválasztott autóval várunk, és a nektek leginkább megfelelő, előre egyeztetett időpontban fogunk találkozni.

DRX RING pálya

Ajándékozz valós élményt!

Vásárlás után egyeztess időpontot a kollégáinkkal, és lepd meg gyermeked egy önfeledt, szórakoztató és mértéktelenül vagány élményautózással. Találkozunk a pályán!

TOP