Élményvezetés

Tökéletes szülinapi ajándék férfiaknak

A megfelelő születésnapi ajándék kiválasztása gyakran kihívásokkal teli feladatnak bizonyul, különösen akkor, ha a megajándékozottnak már mindene megvan és szép kerek születésnapja közeleg. A tökéletes ajándék megtalálása gyakran hosszú órákon át tartó Google átböngészéssel kezdődik, majd a csalódottság okán boltok bejárásával folytatódik vagy fordítva. A keresési folyamat soha véget nem érő projektnek tűnhet. Sok esetben a tökéletes megoldás abban rejlik, hogy átgondoljuk az adott személy hobbijait, hogy hogyan tölti a mindennapjait és ezek a szempontok egyfajta kiindulási alapként szolgálhatnak a tökéletes ajándék megtalálásához. Erre kiváló megoldás az élményvezetés!

Az igazán egyedi ajándékok mindig személyre szabottak és nem feltétlen kell fizikai valójukban, ajándéktárgy formájában megjelenjenek. Napjaink rohanó világában egyre népszerűbbé vált az az irányzat, hogy az anyagi javak halmozása helyett igazán fontos értéket, együtt töltött időt és élményt ajándékozzunk a másiknak.

Élményvezetés születésnapra

Különleges szülinapi ajándék lehet férfiaknak az élményvezetés. A DRX Sport számos ajándékutalványt kínál erre a célra, így a meglepetés garantált. Az élményutalvány keretében a megajándékozott többféle autót is kipróbálhat kezdve a Forma1-es autóktól a sportautókon, a luxusautókon valamint a rallyautókon át egészen az izomautókig.

Ferrari, a tűzpiros paripa

A Ferrari 458 Italia egy igazán tekintélyt parancsoló megjelenéssel bíró jószág, mely elegáns és sportos kinézetével biztosan lenyűgözi a születésnapost. A Kiskunlacházán található pálya hosszú egyeneseivel tökéletes helyszínt biztosít a 3 másodperc alatt 100 km/h-ra való gyorsul kipróbálására még kevésbé gyakorlott sofőrök számára is. A száguldás szerelmeseinek erősen ajánlott ajándékba!

Forma Renault, a száguldó cirkusz nagyágyúja

Forma1 rajongók számára tökéletes ajándék a Forma Renault vezetése az M-ringen, melynek széles útszakaszai és trükkös kanyarjai magukon hordozzák a valódi versenyhelyzet életérzését. A formaautók üléspozíciójából fakadóan az autó garantáltan biztosítja a vezetési élményt.

Dodge Challenger, az izomautó

A Dodge Challenger Hellcat egy bivalyerős, 717 lóerős csoda, mely azoknak ajánlott, akik libabőrössé válnak a V8-as motor felbőgésétől és szeretnék megtapasztalni, hogy milyen érzés egy masszív, amerikai izomautó vezetése.

Dodge Challanger Hellcat vezetés

Ajándékozz élményt születésnapra! Válassz élményutalványaink közül!