drx dekor
shelby eleanor gt 500 mustang

MUSTANG ELEANOR - HUNGARORING DRIVING EXPERIENCE

The Ford Mustang Eleanor, designed by the experts at the well-known Fusion Motor Company, is a true cult car. We've seen it in movies like Thief's Pace. The car is based on the 1967 and '68 Fords. In the film, Nicolas Cage, as the well-known Randall Memphis Raines, stomps the pavement for the car. Now you too can step into the shoes of the former car thief. And the Hungaroring circuit only adds to the feeling, as the venue is one of the modern homes of motor racing in Hungary. Easily accessible from the M3 motorway, it's a popular venue Known primarily for its Formula 1 races, which, if you're a fan, will only make the driving experience all the more impressive.

km/h

Top Speed

240 km/h

Motor

Engine

5000 cm3 ; V8

Gyorsulás

Acceleration

4.9 mp / 100 km/h

Lóerő

Power

300 LE

Hátsókerék meghajtás

Drive

Rear wheel

manuális váltó

Switch

Manual

MUSTANG ELEANOR – Hungaroring

1968 Ford Mustang Shelby GT500 (Eleanor):

Engine: 5000 cc, V8 | Performance: 300 hp
Acceleration: 0-100 Km/h: 4,9 mp
Top speed: 240 Km/h | Switch: Manual

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: N/A Category: Brand:

Description

Ford Mustang Shelby GT500 (Eleanor)


Fusion Motor Company is the name of the company that builds the Eleanor of our time. In their Los Angeles workshop, they build the official replica of the dream car seen in The Thief Hunter from 1967 and 1968 Fords. Mr. Cage gave a horrific performance in the film, playing the well-known character Randall Memphis Raines, a former car thief who fearlessly stomps on the accelerator. The result not only looks perfect, it’s much better than the original. Perfectly classic in appearance but subtly modernised in detail, Eleanor Mustang is the perfect choice for the big day! Be a little badder than ever, drive like you’ve never driven before, this Mustang is just waiting for you to get in the hood and put your foot in the hood!

 

Miért minket válassz?

Eredeti Szolgáltató

1. Eredeti Szolgáltató

A Drive-X Sport-nál első kézből vehetsz részt az élményvezetéseken. Több mint 10 éve saját autókkal, saját instruktorokkal, és kedvezményekkel várunk a vezethető autók közvetlen szolgáltatójaként.

Legszélesebb autóválaszték

2. Legszélesebb autóválaszték

Folyamatosan bővülő autópalettánk 28 darab modellből áll, melyek között a luxus,-sport,-és izomautók mellett néhány különleges gyöngyszemet is elrejtettünk.

Videós Csomagok

3. Videós Csomagok

Az élményvezetés részeként videós emléket kapsz a vezetésedről, hogy bármikor visszanézhesd az eseményt, vagy büszkén mutathasd barátaidnak a különleges programot, amiben részed volt.

VIP lehetőségek

4. VIP lehetőségek

Szolgáltatásaink nem állnak meg az autózásnál, ha visszatérő sofőr vagy, a DRX-kártya beszerzésével partnereink üzleteiben kedvezményekre tehetsz szert. Részletekért tekintsd meg a DRX Kártya menüpontot.

A pálya

Hungaroring • 4,4 km • Mogyoród

Az élményautózás ebben az esetben a Hungaroring pályáján zajlik, ahol az előre kiválasztott autóval várunk, és a nektek leginkább megfelelő, előre egyeztetett időpontban fogunk találkozni.

Hungaroring élményvezetés pálya

A foglalás menete

Első lépésben válaszd ki a számodra legszimpatikusabb autót, amit te, vagy a megajándékozott személy szívesen vezetne.

Az autó termék oldalán megtalálod a kiválasztható köröket vagy menetidőt, itt tudod a kosárba helyezni az autóhoz kapcsolódó élményvezetést.

A vásárlás révén kapni fogsz egy utalványt, ami feljogosít majd a vezetésre.

Szükséged lesz egy regisztrációra itt. → https://www.regisztracio.drive-x.eu

Az említett regisztrációs oldalon kell majd feltöltened a kapott utalványt, azért, hogy a továbbiakban időpontot egyeztethessünk.

Kapni fogsz tőlünk egy emailt a regisztráció jóváhagyásáról, és egy linket a bejelentkezéshez.

Az emailben kapott linkre kattintva bejelentkezhetsz, és a "pályák" menüpontban kiválaszthatod azt a pályát és autót amire az utalványod szól.

Megérkeztél az időpontokhoz - válaszd ki a számodra leginkább megfelelőt.

Végül - a regisztrációs adatok megadása után - regisztrációs jegyet küldünk az emailedre.

A regisztrációhoz további segítséget nyújt az alábbi linken elérhető videó: https://www.regisztracio.drive-x.eu/gyik/

És jönnek a legjobb részek: A kiválasztott pályán az általad megadott időpontban találkozunk. Kicsit ismerkedünk az autóval, lélekben is megérkezünk. És indulhat a vezetés!

Fontos információk

  • Az időpontfoglalási szezon főleg márciustól októberig tart.
  • A részvevőnek érdemes magával hoznia adathordozót, hogy az ajándék felvételeket és fotókat magával tudja vinni a program végeztével.
  • A megvásárolt program 1 főre vonatkozik
  • A vezetés során a jobb első ülésről profi instruktorok segítik a résztvevő sofőröket, akik a vezetéstechnikáról is elsajátíthatnak hasznos információkat.
  • A kiválasztott autó élményvezetésén az vehet részt, aki rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal.
  • Az ittas, illuminált állapotban érkezők nem vehetnek részt a vezetésen.
  • Az élményvezetés személyre szabottan, a részvevők igényeinek figyelembe vételével zajlik.
TOP
Preview
Close