FONTOS INFORMÁCIÓK

Utalvány/voucher vásárlás:

 

Önök a Webshopon keresztül tudják kiválasztani melyik autóval, melyik pályán hány körön keresztül szeretnék átélni az élményvezetés örömét. 

Ezt követően a kosárnál ki kell tölteni a szükséges adatokat. Itt tudják megadni, hogy a voucher kinek a részére készüljön el, illetve igény esetén milyen személyes üzenet kerüljön rá. 

A vásárlás után e-mailben küldjük a megerősítést, mely tartalmazza az utalással kapcsolatos információkat. A beérkezett összegről elektronikus számlát kapnak. 

A megrendelés után Önök megkapják a személyre szabott utalványt, mely mindaddig inaktív, amíg az összeg be nem érkezik. Az utalás után válik aktívvá. 

Szezonunk áprilistól október végéig tart, ezen időszak alatt tudják beváltani az utalványokat.

  

 

Időpontok, időpontegyeztetés:

 

Szezonunk áprilistól október végéig tart. Ezen időszak alatt 3 pályán tartunk rendezvényeket, előre meghatározott napokon.

 

Az előbb említett 3 pálya a következő:

  • DRX Ring, melyen hétköznapi és hétvégi időpontjaink vannak, általában havonta kétszer tartunk itt rendezvényt.
  • Hungaroring, ahol az időpontjaink nagy része hétköznapra esik. Ezen a pályán havonta 1-2 alkalmat kapunk, melyek 2-4 órás intervallumokat fednek le.
  • Euroring, mely pályán általában havonta tartunk rendezvényt, amik minden esetben hétvégére esnek.

 

A felsorolt információk mellett fontos, hogy nem minden rendezvényünkön elérhető a teljes kínálatunk, részletekért mindenképp e-mailben érdeklődjenek!

TOP