HUNGARORING GOKART

CSAPATÉPÍTŐ - SZÜLETÉSNAP - LEGÉNYBÚCSÚ

ÉLMÉNY GOKART CSOMAGOK A HUNGARORINGEN

Téged is hajt a versenyszellem?

Kisebb kockázat de nagy élvezet. Ez az amit a Hungaroring gokart pályáján tapasztalhatsz. Tökéletes program legénybúcsúkra, születésnapi bulikhoz vagy akár egy nagy családos, barátos kikapcsolódásra is.

Mit nyújt számodra egy gokartozás a Hungaroringen?

Adrenalin, sebesség, rengeteg mosoly, ez utóbbi tuti izomlázat okoz az arcizmaidban! Válaszd bármelyik csomagunkat és mindegyik mellé egy 5000 Ft-os DRX kártyát adunk ajándékba, amivel nagy autókat is kedvedre vezethetsz!

NAPIJEGY | 8500 Ft

3x 8 perc gokartozás

GYEREK NAPIJEGY | 7700 Ft

3x 8 perc gokartozás

BÉRLET - 30600 Ft

10+1 futam 11 x 8 perc gokartozás

MINI GP- 66000 Ft

1x8 perc bemelegítő 1x6 perc időmérő 1x12 kör verseny | 6-12 fő (min. 6 fő hétköznap, min. 7 fő hétvégén és ünnepnapokon),

Mit érdemes tudni még a Hungaroring gokartról?

Tippjeink azoknak, akik először választják ezt a programot!

1

A versenyzők a köridőket a futam közben a pályán kihelyezett LED kijelzőn követhetik, a verseny végeztével pedig nyomtatott változatban vehetik át.

2

Az általunk kínált gokartok 270 ccm, 10 LE verseny gépeket biztosítunk, ezek vezetéséhez minimum 150 cm-es magasság szükséges, ez alatt gyermek gokartjainkat tudjuk ajánlani.

3

A foglalást követően fontos az online regisztráció az üzemeltető felületén keresztül! Minden hasznos információ szerepelni fog az ajándékutalványon, amelyet a weblapunk rendszere automatikusan generál a fizetést követően.

4

A családtagokról, kísérőkről sem feledkeztünk meg, ugyanis egy szuper kényelmes Lounge került kialakításra közvetlenül a pálya mellett, ahol üdítőket, kávét lehet fogyasztani, amíg az LCD kijelzőn az eredményeket szemlélik és szurkolnak a versenyzőknek.

gokart palya alaprajz hungaroring

MOGYORÓD IDŐJÁRÁS

GOKART FELNŐTT

SODI GT4-R

Biztonságos és gyors gokart az izgalmas élményekért, Honda GX motorral, 270 köbcentivel.

GOKART GYERMEK

SODI FUN KID

150 köbcenti, Honda GX motor, magas biztonsági színvonallal, kifejezetten gyermekek részére kifejlesztve.

TOP