Mustang Bérlés

Ha szereted az egyediséget és a klasszikus értékeket, a Ford a Te márkád. A DRX Ringen az elterjedtebb darabok mellett olyan csemegét is találsz, amelyből nemhogy Magyarországon, de Európában sem sok példány akad. Akármit is választasz, egy Mustang bérlése csakis jó döntés lehet!

Ikonikus Mustang bérlése

Az egyik kincsünk a híres „Eleanor”, amely bizonyára nem ismeretlen sem az autó-, sem pedig a filmrajongók előtt. Ha szeretnél egy vérbeli kultuszautót érezni magad alatt, akkor hajrá – az ütős V8-as motor csak arra vár, hogy mind a 300 lóerőt kirobbanthassa magából! Az 1968-as Shelby GT 500 olyan ikonikus modell, hogy pusztán beleülni is hatalmas élmény. Ha pedig prémium pályánkon is végigzúzhatsz vele, a célegyenesben akár maximális 240 km/h-val: ez az emlék garantáltan egy életre szól.

eleanor élményvezetés

Ford Mustang Roush 

A sötét autóhoz remekül passzolnak a tűzvörös bőrülések, amelyek mintha csak a motor belsejében tomboló 450 lóerő energiáját jelképeznék. Az autót a legapróbb eleméig úgy tervezték meg, hogy a lehető legnagyobb teljesítményre legyen képes; például a hajtáslánc vagy az aerodinamikai szénszálas szárny is ezt a célt szolgálja. Egy Roush volánja mögött bárkit könnyen elkap a száguldás láza! A hosszú egyenes pályaszakaszok kitűnő alkalmat nyújtanak, hogy teszteld az autó képességeit. Ha Roush Mustang bérlése mellett döntesz, nem fogsz csalódni!

Mustan Roush

Modern Mustang bérlése

Amennyiben a klasszikus márka egy modernebb példányát próbálnád ki, javasoljuk a Mustang GT 410-es, 500-as vagy 700-as típust. Mindkettő igazi sportautó: repesztésre születtek. Taposs a gázpedálra és engedd ki bátran a motor hangját; hidd el, mi megértünk: ez az autó és ez a pálya nem a visszafogottságról szól. A GT 500 a filmeseket is megihlette: ezt a modellt láthattátok a Goldfinger James Bond-filmben, illetve a Halálos iramban sorozatban egyaránt. Ha a GT 410-et és 500-at profinak nevezzük, akkor a 700-as modell egyenesen a versenyzés felsőfoka. A legmodernebb versenytechnológia gondoskodik vendégeink maximális sikerélményéről és biztonságáról. 4 másodperc alatt ugrik százra, és – az eddig gyártott Mustangok közül – ő büszkélkedhet a legnagyobb kanyarsebességgel. Speciális versenyfékrendszere pedig még a legnagyobb száguldás közepette is megbízhatóan működik.

A DRX Mustangokat élményvezetés ajánlatunk keretében próbálhatod ki, sőt: utalvány formájában akár ajándékba is adhatod a programot. Ha van autórajongó ismerősöd, adj neki élményt ajándékba: a kártya keretén belül hadd válassza ki ő maga, hogy pontosan melyik álomautót kívánja vezetni. Mielőtt azonban bárki kocsiba pattanhatna, profi instruktoraink egy rövid gyorstalpalóban vázolják számára a kiválasztott jármű legfontosabb tulajdonságait. Ez a kis oktatás egyrészt érdekes, mert

Mustang bérlése fontos alkalmakra

Luxusautóink többsége pályán kívüli célokra is bérelhető, ez alól Mustangjaink sem képeznek kivételt. Kifinomult megjelenésüknek köszönhetően bármilyen eseményt még különlegesebbé tesznek, sokan bérelik őket különleges napokra. Ha például látványos és hagyományos esküvőt szeretnétek, Eleanor kiváló esküvői felvezető autó, de akár menyasszonyi autó is lehet. A szürke alapon fekete csíkok letisztult eleganciát képviselnek, és remekül passzolnak mind a hagyományos „királylányos”, mind pedig a szolidabb menyasszonyi ruhákhoz. A méltóságteljes Ford Mustang Rush pedig egyszerre sugall jó ízlést és anyagi biztonságot – üzleti tárgyalásokra, esetleg reménybeli üzleti partner reptéri fogadására egyaránt remek megoldás. De ha épp egy romantikus kirándulást vagy családi ünnepet szeretnél még emlékezetesebbé tenni, mi arra is nyitottak vagyunk. Elvégre egy Mustang bérlése mindig jó választás!