ÉLMÉNYVEZETÉS:

A nevében is benne van, élményt kapsz, méghozzá nem is akármekkorát. Ha benzin csörgedezik az ereidben, kipufogó volt a jeled az oviban, de csak ha szimplán rajongsz a sportautókért egészen biztosan jól fogod érezni magad nálunk. Erre garancia az az autókínálat, mellyel várunk téged. 

Helyszíneink: 

Hungaroring (Mogyoród): 4381 méter hosszú, a legmagasabb biztonsági követleményeknek is megfelel - lévén Forma-1-es versenyeket is rendeznek rajta. (Amennyiben a Hungaroringen szeretnél körözni, úgy a vezetés mellé további meglepetés vár. Bővebb tájékoztatást a www.versenyautozas.hu weboldalon találsz.

Euro-Ring (Örkény): Leginkább tesztelésre használják a pályát. Teljes hossza 2750 méter, melyből a célegyenes 330 méter hosszú. Inkább technikás, mint gyors pálya, épp ezért egy pillanatnyi figyelemkihagyást sem tűr a sofőrtől.

DRX Ring (Kiskunlacháza): Saját pályánk, a DRX-Ring mely bő két kilométer hosszú, tele egyenesekkel és gyors kanyarokkal, valamint az ehhez szükséges nagy, széles bukóterekkel. Gyorsulásra is alkalmas pálya, így amennyiben ezt a helyszínt választod, akár egy gyorsulási versenyben is részed lehet.

     

ÉLMÉNYAUTÓZÁS:

Amennyiben ezt a szolgáltatásunkat választod, garantáltan arcodra fog fagyni a mosoly. Mi olyan ügyféllel még nem találkoztunk, aki egy-egy ilyen kör után ne fülig érő szájjal szállt volna ki az autóból. Tudjátok, a vidám alkoholistának fülig ér a mája, a vidám élményautózónak pedig fülig ér a szája.

VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNING:

Itt visszarántunk egy picit a földre, ugyanis a szikár valóság vár rád. Jávorszarvas teszt, vészfékezés, nagytempójú akadálykikerülés, vezetés közbeni sms írás és társai. Nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságos közlekedésre, ezért alkottuk meg a vezetéstechnikai tréningünket, ahol emberközeli, személyre szabott tréninggel várunk téged. Akinek jogosítványa van erősen ajánlott legalább egyszer elvégeznie egy ilyen tréninget. Ég és föld az előtte és utána alkotott véleményed az autózásról. 

Egy rövid kedvcsináló videóért látogass el a "videók" menüpont alá.

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING:

Döcög a szekér? Nehezen illeszkednek be az új személyek a csapatodba? Vagy csak lazítanátok egyet? Amennyiben ezekre a kérdésekre egyaránt igen a válasz, úgy tudunk egy jó megoldást! Gyere el hozzánk egy csapatépítő tréningre, ahol számos érdekes kiegészítő program mellett - mint például a Forma BMW kerékcsere, a Lotus Super Seven szlalomverseny, quadozás - természetesen lehetőségetek nyílik egy-egy sportautót kipróbálni. Ha valami oknál fogva ez még nem lenne elegendő, akkor jön a csattanó, vagyis az élményautózás. Ez arról szól, hogy egy-egy profi instruktorunk mellé ülsz be a jobb egybe, megragadod az első kapaszkodót, nagylevegőt veszel, és élvezed milyen az amikor a testsúlyod többszöröse nehezedik a testedre egy-egy keményebb kanyartempónál. Na ugye, hogy meggyőztünk? 

Marketing:

A versenyautóink rendszeresen szerepelnek a TV-ben (autós műsorok) ezért a rajtuk elhelyezett logo, design és az üzenet több millió emberhez eljut.

Az élményautózásokra, élményvezetésre évente több mint 25 000 fő jelentkezik. Az ilyen eseményekre a megajándékozottak családtagjaikkal érkeznek, ezért nagyon jó lehetőség hostess aktivitás, penetráció növelés, sampling, adatbázisgyűjtés szempontjából.

Rájöttünk arra, hogy élményt kell adni a fogyasztóknak, ezért számos országos vagy tailor made nyereményjátékban veszünk részt autózásokat felajánló támogatóként (Osram, Acer, Red Bull, Lenovo)

Partnereinknek egy teljes átfogó brand megjelenést tudunk biztosítani, amivel ki tud tűnni a tömegből.

Megjelenések:

 • Facebook, Instagram
 • Weboldal (főoldali banner-átlinkelési lehetőséggel)
 • PR cikk
 • Nyakpánt
 • Instruktorok teljes ruházata
 • Logo és üzenet elhelyezése az autókon (részvétel kiállításokon: AMTS, Tuning Show, Hungaroring, Forma 1, időszakosan bevásárlóközponton belüli megjelenés (Westend, Aréna Plaza)  – Megjelenés autós műsorokban: Totalcar, Autómánia stb.)
 • Molino, sajtófal kihelyezés a rendezvényeken
 • Hostess aktivitás, kóstoltatás, sampling, adatbázis gyűjtés a rendezvények alkalmával
 • Sátor teljes kreatív
 • Turné buszok és sátor teljes kreatív 
 • Büfé menü elnevezése a támogatóról
 • Egyéb: csapatépítő program, rendezvényekre autó biztosítása, nyereményjátékokhoz élményautózás biztosítása

VIP BUSZ:

Céges rendezvényt szervez, de nem tudja, hogyan menjen? Egyszerűen kikapcsolódna és nem szeretne közben semmivel bajlódni? Előadást, termékbemutatót szervez és helyszínt keres hozzá? Ne keressen tovább, megtalálta! VIP buszunk rendkívül sokoldalú szolgáltatásokkal rendelkezik, kezdve a mobil konyhán át - melyben található sütő, hűtő, fagyasztó, sörcsap, számtalan extra szolgáltatás megtalálható, sőt, ha igényli, személyzettel is megrendelheti buszunkat. Befogadóképessége 27+1 fő, akik így a legnagyobb kényelemben tudják élvezni az utazást, pihenést. A buszhoz összesen 138 négyzetméternyi sátrat lehet építeni, mely alatt akár egy kisebb bulit is lehet szervezni, megázni biztosan nem fognak! Keressen minket egyéni ajánlatokért, igényekért, mindenre nyitottak vagyunk.

TOP