FERRARI 458 CHALLENGE

élményvezetés

Ferrari 458 Challenge

59 900 Ft

497 készleten

VERSENYPÁLYA VÁLASZTÁS

2,2 km - Kiskunlacháza

Hosszú egyenesek jellemzik

1 km - Monorierdő

Rövid, de intenzív pálya

2,75 km - Örkény

Hosszú, kényelmes fordulókkal

4,2 km - Balatonfőkajár

Végösszeg:
Amennyiben szeretné személyesebbé tenni utalványát, adjon hozzá egyedi feliratot! (max 30 karakter hosszan)
Cikkszám: 458Ch Kategóriák: , ,

FERRARI 458 CHALLENGE

Egy igazi kaland, amit Magyarország legnépszerűbb versenypályáin élhetsz át, úgy mint a Drx Ring, Euroring, Hungaroring, M-Ring. Az autó, amivel ezt az élményt megtapasztalhatod, nem más, mint a Ferrari 458 Challenge, amely a versenyzés és az elegancia tökéletes ötvözete.
A Ferrari 458 Challenge, azon kivételes sportautók királya, ahol az 570 lóerős motor minden rajongót lenyűgöz. Akár saját magadnak szánod, akár valakinek ajándékoznád, ezt az autót sosem felejted el. Az általunk kínált versenypályák heves kanyarjai feledhetetlen élményt nyújtanak, és a Ferrari 458 Challenge képes az elődeinél magasabb teljesítményt kínálni az új hétfokozatú, duplakuplungos sebességváltójának köszönhetően. 100 km/h alatt 3 másodperc alatt képes elérni.
A veszélyes kanyarokban egy tapasztalt instruktor ül melletted, hogy biztonságban érezd magad, és élvezhesd az autó adrenalin-pumpáló erejét. Ebben a pillanatban hagyd félre a félelmeidet, és merülj el egy szenzációs élményvezetésben a lenyűgöző Ferrari 458 Challenge volánja mögött.
Nem minden nap adódik lehetőség egy ilyen különleges élményre, amikor egy versenyautóban ülhetsz a homológ bukócsövezett Ferrarival, és tesztelheted azt a valódi versenypályán. Az autó teljesen le lett karcsúsítva, így megkönnyebé téve az autót, ezáltal jobban érzékelhető az 570 lóerős V8-as motor ereje is.
Ez az élmény örökre beég az emlékezetünkbe, és az a nap, amikor részt vettünk egy igazi versenyautó pilótafülkéjében, minden kétséget kizáróan felejthetetlen lesz.
Indulj el ezen a lenyűgöző kalandon, és tapasztald meg, hogyan érzed magad egy igazi versenyautó kormánya mögött a Magyarország legismertebb versenypályáin. Az élmény, amit itt találsz, egyszerűen páratlan!

Motor

4500 cm3 ; V8

Hajtás

Hátsókerék

Teljesítmény

570 LE

Váltó

Automata

Gyorsulás

3.1 mp / 100 km/h-ra

Top Speed

338 km/h

TOP
0
Preview
Close