FERRARI 488 GTB

élményvezetés

0%

  Ferrari 488 GTB

  64 900 Ft

  491 készleten

  VERSENYPÁLYA VÁLASZTÁS

  2,2 km - Kiskunlacháza

  Hosszú egyenesek jellemzik

  1 km - Monorierdő

  Rövid, de intenzív pálya

  2,75 km - Örkény

  Hosszú, kényelmes fordulókkal

  4,2 km - Balatonfőkajár

  Végösszeg:
  Amennyiben szeretné személyesebbé tenni utalványát, adjon hozzá egyedi feliratot! (max 30 karakter hosszan)
  Cikkszám: F488 Kategóriák: , Címke:

  FERRARI 488 GTB

  A Ferrari 670 lóerős mesterművének kormánya mögött ülve minden emberben egy leírhatatlan érzés lesz urrá. Az autó nem csupán egy gép, azt gondolhatnánk, hogy egy érző lény, amely  a gázpedált taposva életre kel, majd a motor búgásakor egy álmából ébredező fenevadra emlékeztet.
  Ez a típusa olasz gyártónak összetéveszthetetlenül lenyűgöző külsővel rendelkezik. A telt vonalak és az agresszív stílus egyértelműen kiemelik a Ferrarit a többi autó közül. A sportkocsi megjelenése már önmagában is lélegzetelállító, de valódi ereje a Magyarország legismertebb versenypályáin érhető tetten, mint például a Drx Ring, az Euroring, a Hungaroring és a M-Ring.
  Egy versenypálya aszfaltján vezetni olyan, mintha ez az autó haza talált volna. A pályák kanyarjai és egyenes szakaszai lehetővé teszik, hogy az autó teljesítményét kihasználva igazán kibontakozhasson.
  A Ferrari márkanév önmagában is garancia a minőségre és a teljesítményre. A 488 GTB egy 7 sebességes, duplakuplungos sport váltóval rendelkező modell, ami joggal került be a legkedveltebb szuperautók közé. A motor pedig valódi művészeti remekmű: egy 3900 cm3-es V8 erőgép, amely 670 lóerőt biztosít a sofőr rendelkezésére. Az autó gyorsulása 2,7 másodperc alatt éri el a 100 km/h sebességet, amit minden Ferrari rajongónak át kell élnie.

  Motor

  3900 cm3 ; V8

  Hajtás

  Hátsókerék

  Teljesítmény

  670 LE

  Váltó

  Automata

  Gyorsulás

  2.7 mp / 100 km/h-ra

  Top Speed

  335 km/h

  TOP
  0
  Preview
  Close