FERRARI CALIFORNIA

élményvezetés

0%

  Ferrari California

  49 900 Ft

  499 készleten

  VERSENYPÁLYA VÁLASZTÁS

  2,2 km - Kiskunlacháza

  Hosszú egyenesek jellemzik

  1 km - Monorierdő

  Rövid, de intenzív pálya

  2,75 km - Örkény

  Hosszú, kényelmes fordulókkal

  4,2 km - Balatonfőkajár

  Végösszeg:
  Amennyiben szeretné személyesebbé tenni utalványát, adjon hozzá egyedi feliratot! (max 30 karakter hosszan)
  Cikkszám: california Kategóriák: , Címke:

  FERRARI CALIFORNIA

  A California kormánya mögött ülni olyan élmény, amitől az ember csak ámul és bámul. Képzeld el, hogy egy kényelmes fotelben ülsz, miközben egy igazi erőgép teljesít századok alatt a gázpedál nyomására. California nem csupán egy autó; ez a Ferrari mesteri művészete, amely magába foglalja a márka hagyományos sportautó dizájnját és a legmodernebb technológiát a kényelemmel.

  Az autót hajtó közel 560 lóerős, 3900 cm³-es V8-as motor nem csak egy egyszerű gépezet. Ez egy olyan hatalom, amely a vezető alatt éledt életre. Amikor megérinted a gázpedált, az autó gyorsan és határozottan reagál, és a sebesség érzése mindent elsöpör magával. A motor hangja olyan, mintha egy zenei kompozíció lenne, amely a lélek minden húrját megpendíti.

  A California nem csupán sebességet és teljesítményt kínál. A kényelem szintje is egyedülálló. Az autó belső részletei olyanok, mintha egy luxuslakosztályban lennél. A prémium anyagok és a tökéletes kidolgozás minden érintésnél egyfajta minőségérzetet kelt. Az autó kormányát megfogni azt jelenti, hogy a vezetés nem pusztán közlekedés, hanem egy kényelmes, luxus élmény.

  Ez a Ferrari California nem pusztán egy autó. Ez az autó egy életstílus, egy művészeti alkotás, amely műszaki bravúrok és luxus ötvözéséből született. A kormány mögött ülni azt jelenti, hogy átélheted a sebesség, a teljesítmény és a kényelem tökéletes harmóniáját. Az autó egy komoly dolog, és az élmény, amit kínál, egyszerűen lenyűgöző.

  Motor

  3900 cm3 ; V8

  Hajtás

  Hátsókerék

  Teljesítmény

  560 LE

  Váltó

  Automata

  Gyorsulás

  3.6 mp / 100 km/h-ra

  Top Speed

  315 km/h

  TOP
  0
  Preview
  Close