FERRARI ROMA

élményvezetés

0%

  Ferrari Roma

  59 900 Ft

  499 készleten

  VERSENYPÁLYA VÁLASZTÁS

  2,2 km - Kiskunlacháza

  Hosszú egyenesek jellemzik

  1 km - Monorierdő

  Rövid, de intenzív pálya

  2,75 km - Örkény

  Hosszú, kényelmes fordulókkal

  4,2 km - Balatonfőkajár

  Végösszeg:
  Amennyiben szeretné személyesebbé tenni utalványát, adjon hozzá egyedi feliratot! (max 30 karakter hosszan)
  Kategória: Címkék: ,

  FERRARI ROMA

  Üdvözöllek a Ferrari Roma világában, ahol stílus és elegancia találkozik a sebesség és a teljesítmény csúcsával. Ez az olasz mesteri alkotás egy igazi ékszer, amelyet most Magyarország legismertebb versenypályáin, például a Hungaroringen, vezethetsz.
  Az autó dizájnja egyszerűen lenyűgöző. A letisztult színvilág és a forma a '60-as évek klasszikusainak hangulatát idézi, de egy modern twisttel. A kecses vonalak és a sportos le-/beömlők együttesen alkotnak egy olyan megjelenést, amely az agyalapi mirigyünkben az endorfin termelését indítja el. Az autó látványa önmagában is lenyűgöző, és amikor belépsz, azonnal elragad.
  Az igazi varázslat azonban a vezetés pillanatában következik be. Amikor a Roma volánja mögé ülsz, elkap az érzés, hogy egy másik világba léptél. Az autó egyszerűen arra született, hogy a versenypályán szárnyaljon. A 3900 cm3-es V8 motor hihetetlen teljesítményt kínál, és mindössze 3,4 másodperc alatt éri el a 100 km/h sebességet. A 620 lóerő pedig olyan élményt nyújt, amelyet nehéz szavakba önteni.
  A Hungaroring kanyarjaiban az autó viselkedése példaértékű. A kanyarstabilitás és az irányíthatóság tökéletes, és a Roma minden mozdulata magabiztosságot sugároz. Amikor a gázpedált taposod, az autó válaszol, és a sebesség növekedése szinte lenyűgöző.
  A Ferrari Roma nemcsak egy autó, hanem egy életstílus. Vezetni ezt az autót egy valódi kaland, egy olyan élmény, amit soha nem felejtesz el. Magyarország legismertebb versenypályáin vezetve a Roma-t, megértheted, hogy miért a legjobbak között van. Ez az autó nemcsak a sebesség és a teljesítmény szimbóluma, hanem az elegancia és a stílus megtestesítője is. Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy részese legyél ennek az autós álomnak, és éld át a La Nuova Dolce Vita érzést a Ferrari Roma volánja mögött!

  Motor

  3900 cm3 ; V8 Twin-turbo

  Hajtás

  Hátsókerék

  Teljesítmény

  620 LE

  Váltó

  Automata

  Gyorsulás

  3.4 mp / 100 km/h-ra

  Top Speed

  320 km/h

  TOP
  0
  Preview
  Close