Kedves szülők, jótékonykodók és vendégeink!

2021. december 4-én Jótékonysági Élményautózást szervezünk a Covid következtében veszteséget elszenvedett árva gyermekek, valamint hátrányos helyzetű társaik részére.

Az Euroring versenypályára adománnyal készülő és oda látogató szülők gyermekeit is szeretnénk meglepni, ugyanis adományukért cserébe gyermekeik is részt vehetnek az élményautózásban.

A támogatásokat különböző formában tehetik meg

Tartós élelmiszer csomag
Játék csomag
Ruházati csomag

Mit adunk cserébe?

2-2 kört Sport és Szuper Sportautókkal.

Jótékonysági Élményautózás Ft

Ft

December 4-én szeretettel várunk minden kedves jótékonykodni vágyót az Euroring versenypályán, ahol 8.30-tól lehet regisztrálni élményautózásra, a weboldalon előre megadott adományokért!
KÉRJÜK, figyelmesen olvasd végig az adományokra vonatkozó kéréseinket!

Cikkszám: N/A Kategória:

Érkezés és regisztráció:

A helyszínen 2021.12.04.-én 8:30-tól lehet regisztrálni az élményautózásra. Szervező munkatársaink a helyszínen fogadják az adományokat, melyek ellenébe karszalagot adnak. A karszalag egyben regisztráció az Élményautózásra. Minden ajándékba szánt csomagért ( tartós élelmiszer, ruházat, játék) egy gyermek autóztatása lehetséges. Az élményautózás kizárólag a kisgyermekek részére szól 5-től 14 éves korig, ők vehetnek rajta részt. Kérjük, hogy az adományokat áttekinthető, nem lezárt csomagolásban legyenek kedvesek hozni. ( Kollégáinkat segítik a helyszínen történő rendszerezéssel.)
A Covid következtében veszteséget elszenvedett gyermekek, árvák és hátrányos helyzetű társaik számára szeretnénk ezzel a gesztussal egy életre szóló élményt nyújtani és egy kis vidámságot és „napfényt” hozni a nehéz napjaikba és azoknak is, akik ezt adományaikkal lehetővé teszik.

Tartós élelmiszer csomag:

Tartós élelemiszer csomagba a következő termékek kerülhetnek bele: konzervek (pl.:készételek, májkrém, húskonzerv, zöldség) , cukor, olaj, kakaópor, citromlé, tartós tej, gyümölcsital, édesség, tészták, rizs, szalámi, snack levesek). Kérjük, hogy egy ajándékcsomagba legalább 6 db különböző nemű tartós élelmiszer kerüljön, aminek eszmei értéke eléri minimum 8.000 - 10.000,- Forintot

Játék csomag:

A Játék csomagba új vagy már megunt, de még jó állapotban lévő hiánytalan játékok, társasjátékok,plüssök (tiszta állapotban), egyéb játékok fiúknak, lányoknak. A csomag összeállításánál kérjük vegyék figyelembe, hogy az ajándékba szánt játékokkal, saját gyermekük is szívesen játszana-e, ezzel is biztosítva, hogy az ajándékozott rászoruló gyermekeknek örömöt fog okozni az összeállított csomagjuk.

Ruházati csomag:

A Ruházati csomagba új vagy használt, de jó állapotban lévő ruhákat legyenek kedvesek összeállítani. A tél közeledtével elsősorban kinőtt, de jó állapotban lévő (szakadásmentes), tiszta kabátot, sapkát, sállat, kesztyűt, meleg nadrágot ajándékozhatnak/adományozhatnak. Kérjük, hogy fehérneműk esetében, higiéniai okok miatt kizárólag új, bontatlan csomagolású darabokat ajándékozzanak. Egy csomagba, lehetőség szerint, egy korosztály méretének megfelelő darabok kerüljenek . A csomag legalább 4 különböző ruhadarabot tartalmazzon! A kész ajándékcsomagon tüntessék fel, hogy milyen korosztály, nem és méretnek megfelelő ruhadarabok találhatóak, ezzel is megkönnyítve a non-profit szervező munkatársak munkáját, akik ajándékukat eljuttatják a rászoruló gyermekek részére.

Vegyes csomag:

A fent említett csomagok együttes adománya!

FONTOS TUDNIVALÓ!

A rendezvény ideje alatt a Covid 19-re vonatkozó rendezvényszabályok érvényesek (maszk használat), valamint a DRX Sport élményautózási napjain meghatározott autózási szabályok. A pályára történő odajutásról minden adományozó maga gondoskodik!

TOP