LAMBORGHINI HURACAN

élményvezetés

0%

  Lamborghini Huracan

  59 900 Ft

  490 készleten

  VERSENYPÁLYA VÁLASZTÁS

  2,2 km - Kiskunlacháza

  Hosszú egyenesek jellemzik

  1 km - Monorierdő

  Rövid, de intenzív pálya

  2,75 km - Örkény

  Hosszú, kényelmes fordulókkal

  4,2 km - Balatonfőkajár

  Végösszeg:
  Amennyiben szeretné személyesebbé tenni utalványát, adjon hozzá egyedi feliratot! (max 30 karakter hosszan)
  Cikkszám: LAMH Kategóriák: , Címke:

  LAMBORGHINI HURACAN

  Ismerkedj meg ezzel a lélegzetelállító, hófehér autóval, amely futurisztikus külsővel büszkélkedik. A 610 lóerős gépet egy spanyol harci bika ereje lengi körül, és most te is átélheted ezt az erejét Magyarország legismertebb versenypályáin, mint például a Drx Ring, Euroring, Hungaroring és M-Ring.
  Ez az autó a Lamborghini család legújabb tagja, amely a Gallardo utódjaként lépett a színtérre. Az olasz Lamborghini cég alkotta meg ezt a művészi alkotást, amelyet nem lehet tipikusnak nevezni. Leginkább versenyeken, élményvezetéseken vagy gyűjtők garázsában találkozol vele, de most itt az alkalom, hogy te is részese legyél az élményvezetésnek.
  Az autóban egy szívó V10-es motor rejtőzik, aminek inspiráló hangja hívogat magához. Amikor a motor berreg, az embernek azonnal pulzál a vér az ereiben. A 5200 cm3-es motor hihetetlen teljesítményt nyújt, és mindössze 2,8 másodperc alatt éri el a 100 km/h sebességet. Ez az élmény a vezetés minden pillanatában jelen van, és egy valódi adrenalinfúvást jelent.
  Most képzeld el magad a Hungaroring kanyargós pályáján, ahol az autó igazi versenykörnyezetben teljesedik ki. A népszerű helyszín könnyen megközelíthető az M3-as autópályáról, így könnyedén odatalálhatsz. A pálya kanyarjai és egyenes szakaszai ideálisak arra, hogy az autó teljes teljesítményéből merítsd a maximumot.
  Az élményvezetés ezen az autón egy valódi kaland lesz. A futurisztikus dizájn, a hatalmas motor ereje és a versenypálya izgalma mind-mind összefonódnak egy olyan élménnyé, amit soha nem felejtesz el. Magyarország legjobb versenypályáin vezetve ezt az autót, az ember valóban megérezheti a sebesség és az erő varázsát. Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, hogy részese lehess ennek az autós élménynek!

  Motor

  5200 cm3 ; V10

  Hajtás

  Hátsókerék

  Teljesítmény

  610 LE

  Váltó

  Automata

  Gyorsulás

  2.8 mp / 100 km/h-ra

  Top Speed

  328 km/h

  TOP
  0
  Preview
  Close