LAMBORGHINI SUPERLEGGERA

élményvezetés

Lamborghini Superleggera

49 900 Ft

497 készleten

VERSENYPÁLYA VÁLASZTÁS

2,2 km - Kiskunlacháza

Hosszú egyenesek jellemzik

1 km - Monorierdő

Rövid, de intenzív pálya

2,75 km - Örkény

Hosszú, kényelmes fordulókkal

4,2 km - Balatonfőkajár

Végösszeg:
Amennyiben szeretné személyesebbé tenni utalványát, adjon hozzá egyedi feliratot! (max 30 karakter hosszan)
Cikkszám: Superl Kategória: Címke:

LAMBORGHINI Superleggera

Ragadd magadhoz az irányítást és vezess egy igazi Fenevadat Magyarország legismertebb versenypályáin, beleértve a Drx Ring, Euroring, Hungaroring és M-Ringet! Az autó, amelyet vezethetsz, egy Lamborghini Gallardo Superleggera, egy igazi futurisztikus csoda, melynek 570 lóerejét a spanyol harci bika erőteljessége veszi körbe.
A Lamborghini Gallardo Superleggera a Gallardo alapjaira épül, de súlyban jóval könnyebb, így még gyorsabb és dinamikusabb teljesítményre képes. Gyakran csak versenyeken, élményvezetéseken vagy gyűjtők garázsában találkozunk egy ilyen autóval, de most neked is lehetőséged nyílik arra, hogy az autó vezetőjévé válj. Az autó szívó V10-es motorjának inspiráló hangja hívogat, és az élményvezetés programja egy különleges ajándék lehet a szeretteid, barátaid vagy akár önmagad számára.
Lépj be az autóba, és érezd, amint az 570 lóerővel megtöltött Fenevad életre kel a lábad alatt. Az élmény egyszerűen leírhatatlan, és a gyorsulás, a sebesség és a hangok együttesen olyan érzést keltenek, amit csak az autó szerelmesei érthetnek meg. Az autóvezetés egy ilyen különleges járművel garantáltan emlékezetessé válik, és aki egyszer megkóstolja a sebesség és az erejének ezt az intenzív ízét, könnyen rabul ejtődik.
Ez az élmény egy olyan utazás, amit soha nem fogsz elfelejteni, és egy különleges ajándék lehet minden autórajongó vagy sebességdémon számára. Indulj el ezen az izgalmas kalandon, és hagyd, hogy a Lamborghini Gallardo Superleggera vezetésének varázslatos ereje magával ragadjon a versenypályák világában!

Motor

5200 cm3 ; V10

Hajtás

Összkerék

Teljesítmény

570 LE

Váltó

Automata

Gyorsulás

2.8 mp / 100 km/h-ra

Top Speed

328 km/h

TOP
0
Preview
Close