LOTUS EMIRA

élményvezetés

Lotus Emira

49 900 Ft

489 készleten

VERSENYPÁLYA VÁLASZTÁS

2,2 km - Kiskunlacháza

Hosszú egyenesek jellemzik

1 km - Monorierdő

Rövid, de intenzív pálya

2,75 km - Örkény

Hosszú, kényelmes fordulókkal

4,2 km - Balatonfőkajár

Végösszeg:
Amennyiben szeretné személyesebbé tenni utalványát, adjon hozzá egyedi feliratot! (max 30 karakter hosszan)
Cikkszám: Lotus-1 Kategória: Címke:

LOTUS EMIRA

A Lotus Emira egy igazi mestermű, mely a Lotus hagyományainak és mérnöki kiválóságának örökörzésére született. A tervezés során a Lotus mérnökei és tervezői a precizitás és stílus tökéletes egyensúlyát célozták meg, létrehozva ezzel egy autót, amely nem csupán gyors, hanem lenyűgöző látványt is nyújt. Az Emira kialakításában az aerodinamikai hatékonyság és az esztétika harmóniáját tartották szem előtt, létrehozva egy olyan járművet, amely a szépség és a funkcionalitás tökéletes összhangját tükrözi.

A Lotus Emira nem csupán külsőleg lenyűgöző, hanem műszaki tudása is az élvonalba emeli. A 3456 ccm-es V6 kompresszoros motor 410 LE teljesítményt szállít, és mindössze 4,2 másodperc alatt gyorsul fel 0-100 km/h sebességre. A 291 km/h maximális sebesség és a 420 Nm nyomaték pedig azt bizonyítja, hogy az Emira nem csupán a szemet gyönyörködteti, hanem a vezetőt is lenyűgözi.

Vezetés közben az Emira olyan élményt kínál, amely ötvözi a sebesség és a precízió örömét. A kiegyensúlyozott kormányzás és a pontos váltások mind azt a célt szolgálják, hogy minden pillanat a vezető számára feledhetetlen legyen. A Lotus Emira nem csupán egy autó, hanem egy életérzés, amely az autóvezetés magasabb szintjét tárja fel minden egyes úton.

Motor

3456 cm3 ;V6 Kompresszor

Hajtás

Hátsókerék

Teljesítmény

410 LE

Váltó

Automata

Gyorsulás

4.2 mp / 100 km/h-ra

Top Speed

291 km/h

TOP
0
Preview
Close