FORD MUSTANG GT 700

élményvezetés

Mustang GT 700

54 900 Ft

499 készleten

VERSENYPÁLYA VÁLASZTÁS

2,2 km - Kiskunlacháza

Hosszú egyenesek jellemzik

1 km - Monorierdő

Rövid, de intenzív pálya

2,75 km - Örkény

Hosszú, kényelmes fordulókkal

4,2 km - Balatonfőkajár

Végösszeg:
Amennyiben szeretné személyesebbé tenni utalványát, adjon hozzá egyedi feliratot! (max 30 karakter hosszan)
Kategória:

FORD MUSTANG GT 700

Száguldás a szabadság jegyében! Egy igazi Amerikai ikon, a Ford Mustang GT700 a kormány mögött, Magyarország legismertebb versenypályáin, mint a Drx Ring, Euroring, Hungaroring és M-Ring, ígér elképesztő élményeket.
Ez a világhírű modell a modern versenytechnológia legjavát kínálja, miközben hűséges marad a népszerű izomautók gyökereihez. Az 5000 cm³-s V8-as motor a hatalmas 700 lóerővel kombinálva garantálja a sebességet és az erőt, amire csak vágyhatsz. Az autó képes elképesztően gyorsulni, mindössze néhány másodperc alatt felgyorsul 0-ról 100 km/h-ra, és az úttal való kapcsolatot a speciális versenyfékrendszer és a magas szintű felszereltség teszi tökéletessé. Egy Ford Mustang GT700 a pályán olyan kanyarsebességeket érhet el, amit eddig csak álmodoztál.
Amikor beülsz a kormány mögé, a V8-as motor gurgulázó hangja rádöbbent, hogy egy különleges élmény veszi kezdetét. A versenypálya egyetlen síkján sem érezheted magad átlagosnak, mert a GT700 nem hagyja, hogy elfeledjék. A 700 lóerőnek köszönhetően az autóval nem csak vezethetsz, de a versenypályán való száguldás egy igazi koncertté válik.
Nem szabad összekeverni ezt a különleges Mustangot a hétköznapi GT-vel. A kompresszor a már önmagában is lenyűgöző teljesítményt 700 lóerőre fújja fel, így az autó minden aspektusában extra. Egy Ford Mustang GT700-ral nem csak közlekedhetsz a versenypályán, hanem teljesen odakötheted magad az amerikai V8-as motorjához.
Az autóimádók számára ez egy bakancslistás élmény. Vágj bele az izgalmas világba, és hagyd, hogy a Ford Mustang GT700 vezetése magával ragadjon. Itt a lehetőség, hogy a szabadság érzését és az autózás örömét egyesítsd, és élj át valami igazán különlegeset a versenypályán!

Motor

5000 cm3 ; V8

Hajtás

Hátsókerék

Teljesítmény

700 LE

Váltó

Automata

Gyorsulás

4.5 mp / 100 km/h-ra

Top Speed

250 km/h

TOP
0
Preview
Close