NISSAN GT-R

élményvezetés

0%

  Nissan GT-R 990 LE

  44 900 Ft

  492 készleten

  VERSENYPÁLYA VÁLASZTÁS

  2,2 km - Kiskunlacháza

  Hosszú egyenesek jellemzik

  1 km - Monorierdő

  Rövid, de intenzív pálya

  4,2 km - Balatonfőkajár

  Végösszeg:
  Amennyiben szeretné személyesebbé tenni utalványát, adjon hozzá egyedi feliratot! (max 30 karakter hosszan)
  Cikkszám: Nissangtr Kategóriák: , Címkék: ,

  NISSAN GT-R

  Itt van az alkalmad, hogy részt vegyél egy lélegzetelállító élményvezetésen egy olyan autóval, amely számunkra vad és erőteljes, de ugyanakkor olyan technológiai csodával rendelkezik, hogy még a vadakat is szelíden kezeli a versenypályán. Ez a különleges élmény egy Nissan GT-R-rel vár rád, amely 820 Nm nyomatékkal és 3.8 literes V6 Twin Turbo motorral van felszerelve. Az autó kipufogórendszerének titánium hangja pedig csak fokozza az élményt, miközben az aszfalton száguldasz.
  Az élményvezetés a DRX-Ring nevű pályán zajlik, amely Kiskunlacházán, a repülőtéren található. Ez a pálya hosszú egyenes szakaszokkal és kanyarokkal rendelkezik, ideális a versenyzéshez. A Nissan GT-R a dinamikus japán géppel nem hiába nyerte el a Top Gear "Év szuperautója" címét. A versenypálya a tökéletes helyszín ahhoz, hogy megtapasztald az autó vad és nyers erejét, miközben biztonságban vagy a kézben tartott összkerék meghajtás és a kifinomult számítógépes rendszernek köszönhetően.
  Ez az autó egyenesen a "Godzilla" becenévre hallgat. A híres Nissan GT-R, amely nem véletlenül szerepelt a Fast & Furious című mozifilmben. Már az első pillanattól kezdve, amikor beleszállsz ebbe a szörnyetegbe, az adrenalinszinted az egekbe szökik. Mondják, hogy a "szörnyeteg" megszelídítéséhez bátornak kell lenni, de ahhoz, hogy az állítható teljesítményű, 650/800 lóerős, négykerék meghajtású japán legendát vezess, egy biztoskezű pilóta kell.
  A GT-R vezetése olyan, mintha egy űrhajót irányítanál a versenypályán. Ferrari-kat, Porsche-kat és Lamborghiniket vezetni is fantasztikus élmény lehet, de a GT-R volánja mögött ülve olyan, mintha egy versenypályára született űrhajóval repülnél. Az autóval való találkozás felejthetetlen élményt nyújt, és az a pillanat, amikor vezeted, örökké a szívedben marad.
  Készen állsz erre a kihívásra? Vágj bele, és tapasztald meg, milyen érzés vezetni ezt a legendás japán sportautót Magyarország legismertebb versenypályáin! Az élmény, amit itt találsz, egyszerűen páratlan!

  Motor

  3800 cm3 ; V6 twinturbo

  Hajtás

  Összkerék

  Teljesítmény

  1020 LE

  Váltó

  Automata

  Gyorsulás

  2.4 mp / 100 km/h-ra

  Top Speed

  315 km/h

  TOP
  0
  Preview
  Close