PORSCHE 911 TURBO S

élményvezetés

0%

  Porsche 911 Turbo S

  39 900 Ft

  482 készleten

  VERSENYPÁLYA VÁLASZTÁS

  2,2 km - Kiskunlacháza

  Hosszú egyenesek jellemzik

  1 km - Monorierdő

  Rövid, de intenzív pálya

  2,75 km - Örkény

  Hosszú, kényelmes fordulókkal

  4,2 km - Balatonfőkajár

  Végösszeg:
  Amennyiben szeretné személyesebbé tenni utalványát, adjon hozzá egyedi feliratot! (max 30 karakter hosszan)
  Cikkszám: Porsch Kategóriák: , Címkék: ,

  PORSCHE 911 TURBO S

  A formatervezés magasiskoláját idézik a Porsche jellegzetes vonulatai. Az izomautók küllemi tulajdonságait félredobó német legenda az egyedi kerekített formáival is tekintélyes népszerűségre tett szert. A pozitív első benyomás indulás után is megmarad. A Porsche 911 Turbo megszólalásakor azonnal megérezheted a motor erejét, amely egy 505 lóerős V6-os turbómotorban ölt testet. Ez az autó nemcsak egy jármű, hanem egy életstílus, amit most te is megtapasztalhatsz a legismertebb versenypályáinkon. A Porsche 911 Turbo sebessége és teljesítménye kiváló tapadást biztosít minden úton, így a vezetés mindig magabiztos és élvezetes. A kanyarokban és egyenes szakaszokon is teljes körkontrollban tarthatod az autót, miközben élvezed a motor dörgését és az adrenalin folyamatos áramlását. A Porsche márka évek alatt komoly presztízsre tett szert, és aligha akad olyan autórajongó, aki ne figyelne fel a Porsche szó hallatán, legyen szó az élőben látott autóról vagy a filmvásznon megismert modellekről.

  Ha a Porsche 911 Turbo volánja mögé ülsz a Hungaroring pályáján, valóban átélheted a vezetési élmény csúcsát. Az instruktorok segítenek megismerni az autó vezetésének minden fortélyát, és segítenek kihozni belőled a legtöbbet ebből a fantasztikus élményből. A pálya gyors szakaszai és kanyarjai tökéletes kihívást jelentenek az autó és a sofőr számára, így garantáltan izgalmas és emlékezetes élményben lesz részed.

  A Porsche 911 Turbo kormánya mögött ülve egy különleges életérzést élhetsz át. Az autó ereje, teljesítménye és eleganciája mind-mind együttműködnek abban, hogy ezt a vezetési élményt felejthetetlenné tegyék. Ismerd meg a Porsche 911 Turbo legfontosabb kezelési tudnivalóit az instruktoroktól, és merülj el ennek a stílusikonnak a kormánya mögött!

  Porsche 911
  Lejátszás

  Motor

  3600 cm3 ; 6 hengeres Boxer

  Hajtás

  Összkerék

  Teljesítmény

  505 LE

  Váltó

  Automata

  Gyorsulás

  4.3 mp / 100 km/h-ra

  Top Speed

  308 km/h

  TOP
  0
  Preview
  Close