MERCEDES AMG GT S

585 LE

3.6 mp

324 km/h

Egyszerre érzi magát egy luxusautóba, és egy brutális, modern szuperautóban az ember. Korunk egy "űrhajója" , meghatározó élmény nyújt még egy tapasztalt sofőrnek is.


SIDE BY SIDE

62 LE

6.4 mp

120 km/h

Igazi Rally Kalandban lehet részed ezzel a bukócsövezett quaddal! Ezzel a négykerék meghajtású, offroad gépezettel igazán felejthetetlen vezetésben lehet részed a DRX Ring Rally pályáján.


BMW I8

362 LE

4.4 mp

250 km/h

Kiscicából oroszlán: Suhanhatsz vele halkan, tisztán elektromosan zen hangulatban, comfort módban, ahol éppen hallod a motor duruzsolását és minden a kényelmedet szolgálja, de ha áthúzód a váltót sport módba, a kék műszerfal pirosra vált, a fordulatszám magasabbra ugrik, megnő a teljesítmény és a hangjától libabőrös leszel.


HONDA CIVIC TYPE-R

320 LE

5.7 mp

270 km/h

320 Lóerős VTEC Turbó Motor: 320 lóerővel és 400 Nm nyomatékkal a legerősebb utcai fronthajtású járgány! 5,7 mp alatt van 100-on.


VALAMI AMERIKA - CHEVROLET CAMARO SS

460 LE

5.2 mp

250 km/h

"Álmaimban Amerika visszainteget" - szól a népszerű sláger. Valami hasonló utazásban lesz részed, ha ezzel az autóval körözöl. Álom, Amerika, visszavágyódás a volán mögé és még többet akarsz belőle. A 2017-es évjáratú Camaro motorterében egy 6200 köbcentis V8-as, közel 460 lóerős szörnyeteg mormog, mely azonnal rabul ejt, ha a közelébe kerülsz.


A REND ŐRE - DODGE CHARGER R/T

400 LE

6 mp

250 km/h

Záróvonalon index nélkül bevágott eléd a kolléga? Süvíts utána ezzel az amerikai izomautóval. A kiváló teljesítményről a HEMI 5,7 literes V8-as motorja gondoskodik, mely közel 400 lóerő leadásra képes. Vannak nála gyorsabbak százon, de hangosabbak kevesen. Kapcsold be a szirénákat, és nyomás!


BMW M COMPACT

BMW M COMPACT

280 LE

6 mp

220 km/h

Nem véletlen, hogy a BMW E36 a mai napig nagy kedvence az autó építőknek. Kiváló alap ez - a még őszinte, hátsókerekes technika, hogy meglepően erős élmény nyújtson, töredék áron. Na persze, a miénk sem maradt gyári! Verseny futómű, és könnyítés teszi még jobbá!


KICSI A BORS, DE ERŐS - LOTUS EXIGE

257 LE

4.1 mp

250 km/h

Morog, üvölt, durrog. Arra vár, hogy megdöngesd. Hogy kitaposd a lelkét. Hogy jó alaposan megdolgozd. Versenyautó töviről-hegyire. Hátsókerék hajtásának köszönhetően olyan gyorsulásban lesz részed ebben az autóban, ami előtt nem tanácsos jóllaknod. A hatfokozatú manuális sebességváltónak pedig akár mind a hat fokozatát ki próbálhatod, persze csak ha van hozzá merszed.


ÖREG AUTÓ NEM VÉN AUTÓ - LOTUS SUPER SEVEN

131 LE

4.5 mp

240 km/h

A sokat látott Super Seven, alias Caterham ma Lamborghinik, Ferrarik, Aston Martinok ellenében is megállja a helyét a pályán, ezt bizonyítja, hogy különféle kivitelei sorra a legütőképesebbeknek bizonyulnak mindenféle megmérettetésben. Egy fél évszázados konstrukció, ami nyüzüge, négyhengeres motorjával bedarálja az ezerhengeres, űrtechnikás lóerőgyárakat.

TOP