SZOLGÁLTATÓ ADATAI:

Szolgáltató: ENERGIA WEST Német-Magyar Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság , továbbiakban „Energia West Német Magyar Kft”

Szolgáltató Székhelye: 2161 Csomád, Templom utca 8.
Szolgáltató Telephelye: 2013 Pomáz, Céhmester utca 29.
Nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 10641639-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-064001
Tevékenység: élményvezetés, élményautóztatás, élményrepülés, élményhajózás, vezetés technikai
tréning
Ügyfélszolgálat elérhetősége:

  • Email: info(kukac)drive-x.eu
  • Telefonon:+36 30 449 2002 Telefonos ügyfélszolgálat: (H-P 10:00-16:00)

Bankszámlaszám: 11742087-24278913-00000000

1. Élmény Voucherek beváltás/felhasználás szabályai:

1.a. A DRX Sport Webshop-ban megvásárolt Voucherek/Utalványok-ra vonatkozó szabályok ésfeltételek:

- A megvásárolt élményekhez minden esetben tartozik egy Voucher/Utalvány, melyet a fizetést követően adunk át ügyfeleink számára. A regisztrált email címre online kiküldjük. A vásárlási
folyamat külön regisztrációt nem igényel.
- A Voucheren/Utalványon nem szerepel sem ár, sem név így nyugodt szívvel átadható.
- Az élmény Voucher/Utalvány szabadon átruházható, így ajándékba is adható.
- A Voucher/Utalvány oldalán található szöveges tartalom szerkeszthető, így személyesebbé teheti élményajándékát.
- A Voucher/Utalvány felhasználása előtt minden esetben időpont egyeztetés és regisztráció szükséges.

- A Voucher/Utalvány kizárólag egyszer használható fel!
- Az DRX Sport nem vállal felelősséget a Voucher/Utalvány elvesztéséért, vagy az azzal történő visszaélésért.
- A programokon a résztvevő saját felelősségére vehet részt.
- Az elkészült Voucherek/Utalványok a kiállítás időpontjától számított 12 hónapig érvényesek.
- Lehetősége van drágább élményt is választani, mint a Voucher/Utalvány értéke, ez esetben természetesen csak a különbözetet kell kifizetnie.
- Webáruházunkban és promóciós anyagainkban feltüntetett árak bruttó árak, melyek Áfá-val együtt értendőek. Fenntartjuk az előzetes tájékoztatás nélküli árváltoztatás jogát, melyet webáruházunkban közzéteszünk.

- A Webáruházunkban történő vásárlás folyamán lehetőség van a kosár tartalmának módosítására. Az
egyes termékek Kosárba kerülése még nem jelent vásárlást, a vásárlás befejezéséhez a „tovább a pénztárhoz" gombra szükséges kattintani. A megrendelés jóváhagyása előtt a Kosár tartalma ellenőrizhető, módosítható, a megrendelés megszakítható. A megrendelés adatai a vásárlás véglegesítését követően ugyanakkor már nem módosíthatók. Az DRX Sport/Energia West Német Magyar Kft. a megrendelésről visszaigazoló e-mailt küld. Online fizetés esetén a számla is kiküldésre került, átutalás esetén az összeg számlánkra beérkezését követően küldjük ki a megadott e-mail címre.

30 napos visszafizetési garancia:

Amennyiben valamilyen oknál fogva nem tudná igénybe venni a megvásárolt élményt, úgy a vételtől számítva 30 nap áll rendelkezésére, hogy ezt tudassa ügyfélszolgálatunkon. Fontos információ, hogy csak annak a személynek áll módunkban visszafizetni a megvásárolt szolgáltatás árát, aki azt vásárolta tőlünk. (utalásos kifizetések esetében, 15 munkanapos utalással történik a visszafizetés.) Abban az esetben, ha az általunk felajánlott időpont/időpontok nem felelnek meg Önök részére, úgy a megvásárolt Voucher/Utalvány árát nem áll módunkban visszafizetni. A rendezvények időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Regisztráció DRX Sport-nál vásárolt Voucher/Utalvány esetén:

A megvásárolt Voucher/Utalvány-ok érvényesítéséhez, minden esetben szükség van a DRX Sport honlapján történő közvetlen resztrációra. Kérjük lépjen be www.drive-x.eu honlapján a https://www.regisztracio.drive-x.eu/ menüpontba és érvényesítse Voucherét/Utalványát. Sikeres regisztrációt követően visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre, melyben csatoltan elküldjük a „Regisztrációs jegy”-et. Kérjük, hogy a kiválasztott rendezvény napján, hozza magával „Regisztrációs jegy”-ét nyomtatott formában.

1.b. Partneri értékesítés, partner cégektől megvásárolt Voucherek/Utalványok
beváltása:

- A megvásárolt élményekhez minden esetben tartozik Voucher/Utalvány
- A Voucher/Utalvány kizárólag egyszer használható fel!
- Az DRX Sport nem vállal felelősséget a Voucher/Utalvány elvesztéséért, vagy az azzal történő visszaélésért.
- A programokon a résztvevő saját felelősségére vehet részt.
- Az élmény Voucher/Utalvány szabadon átruházható, így ajándékba is adható.
- Lehetősége van drágább élményt is választani, mint a kártyája értéke, ez esetben természetesen csak a különbözetet kell kifizetnie.
- A Voucher/Utalvány felhasználása előtt minden esetben időpont egyeztetés/Regisztráció szükséges a DRX Sport honlapján.

Regisztráció:

A partneri értékesítőktől kapott Voucherek/Utalványok érvényesítéséhez, minden esetben szükség van a DRX Sport honlapján történő közvetlen regisztrációra. Kérjük lépjen be www.drive-x.eu honlapján a https://www.regisztracio.drive-x.eu/ menüpontba és érvényesítse Voucherét/Utalványát. Sikeres regisztrációt követően visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre, melyben csatoltan elküldjük a „Regisztrációs jegy”-et. Kérjük, hogy a kiválasztott rendezvény napján, hozza magával „Regisztrációs jegy”-ét nyomtatott
formában.

2. Az Voucherek/Utalványok érvényessége és beváltása:

A Vouchereken/Utalványokon azért szerepel lejárati dátum, mert addig érvényesek. A lejárt utalványokat nem áll módunkban elfogadni, ellenben különbözeti díj ellenében meghosszabítható, ezért érdemes mindenképpen a lejárati időn belül felhasználni. Voucherét/Utalványát. Erre több hónap áll rendelkezésére, kérjük, ne várja meg az utolsó pillanatot, mivel rendezvényeink előre meghatározott időpontokban kerülnek megrendezésre.

Megvásárolt voucherek díjmentes felhasználás az adott szezon január 1. és október 1 között lehetséges, függetlenük a voucheren/utalványon feltüntett lejárati időtől, amely általános esetben 1 év, amennyiben következő évben regisztrál abban az esetben az árváltozás miatt különbözeti díjat kell fizetnie.

3. DRX Sport rendezvények, tájékoztatás és általános információk:

A DRX Sport által közölt információk mindig megfelelnek a valóságnak. Minden élményvezetésről részletes tájékoztatást ad ügyfélszolgálatunk, melyet az info(kukac)drive-x.eu e-mail címen érnek el. Rendezvényeinket előre meghatározott időpontokban tartjuk meg, Április és November között. A DRX Ringen, Monor Ringen, Euro Ringen és Slovákia Ringen a szezonban több alkalommal hétvégén és hétköznap, a Hungaroringen 90%-ban hétköznap havi 1-2 alkalommal kerül sor megszervezésre. Kérjük, kövessék figyelemmel a regisztrációs folyamat során meghatározott helyszíneket és dátumokat.

Természetesen a pályaversenyautókat hideg, nyálkás, havas, esős időjárásnál nem használják, így érdemes a program megvásárlásakor figyelembe venni ezen élmények lejárati időpontját (tehát az őszi-téli szezont)! Ezért érdemes a vásárlás előtt e-mailben érdeklődni! Rendezvényeinken esetenként többen vesznek részt egyszerre, így előfordulhat, hogy egy kicsit
várakozni is kell. Az élményvezetés függ az időjárási körülményektől, ezért javasoljuk, hogy rossz idő esetén tájékozódjon arról, hogy a program megrendezésre kerül-e. Ha az időjárás miatt le kell mondani az élményt, feltétlenül lehetőséget biztosítunk egy új időpont lefoglalására. Helyszínre érkezést követően vendégeinknek személyesen is be kell jelentkezniük a Regisztráción. A bejelentkezési és regisztrációs folyamat részét képezi a helyszínen átvett Jármű Bérleti Szerződés nyomtatvány kitöltése és aláírása, melynek tartalmáról a következő linket tájékozódhatnak. Jármű Bérleti Szerződés

Megkérjük kedves Vendégeinket, hogy amennyiben élményvezetés céljából látogatnak el rendezvényünk helyszínére, úgy vezetésre alkalmas ruházatban érkezzenek. Továbbá felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy a rendezvény szervezője a járművek használatát megelőzően bármikor ellenőrizheti a résztvevő megfelelő egészségügyi és mentális állapotát.

Rendezvényeink szabadtéren kerülnek megszervezésre, ezért szolgáltatásunk minősége nagyban függ az időjárási körülményektől és bár annak ellenére, hogy járműeink kiváló állapotban vannak, történhet meghibásodás akár a rendezvényt megelőzően, de akár a rendezvény folyamán is. Amennyiben az élményvezetéshez szükséges járművet nem tudjuk biztosítani a kiválasztott napra (pl. meghibásodás miatt), az alábbi három megoldást biztosítjuk helyszínen lévő vendégeink részére:

1. 2 kör ajándék vezetés egy általunk választott szabad járművön, amellett, hogy az eredeti regisztráció érvényben marad, és lehetőség van egy új időpont foglalásra.
2. az adott járművet ár-érték arányban hasonló kategóriában helyettesítjük +1 kör hozzáadásával.
3. új időpont foglalása az eredeti járműre

Programváltozás esetén kollégáink minden esetben a lehető leghamarabb értesíteni fogják az időpont lemondásáról elsősorban a regisztráció során megadott e-mail címen, továbbá az egyéb megadott elérhetőségeken.

4. A DRX Sport által üzemeltetett járművek:

Az autók részletes leírása a www.drive-x.eu weboldalon megtalálható. A webáruházban és a promóciós anyagokban feltüntetett képek a valóságnak megfelelnek.

5. Fizetési módok:

Honlapunkon az alábbi fizetési lehetőségeket biztosítjuk vásárlóink részére:

- Bankkártyával a SimplePay Online fizetési rendszeren keresztül. SimplePay Bankkártyás fizetés esetén vásárlóink kijelentik, hogy az Energia West Kft., 2013 Pomáz Szőlőtelep utca 19. által a https://drive-x.eu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1143 Budapest, Hungária körút 17-19.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff "

- PayPal Online fizetési rendszeren keresztül
- Átutalással a következő számlára: 11742087-24278913-00000000
- OTP SZÉP kártya használatával

6. DRX Ajándék kártya felhasználása:

A DRX Ajándék kártya felmutatásával nálunk és megjelölt partnereinknél egyaránt igénybe vehetők a www.drive-x.eu honlapon felsorolt kedvezmények. Mert nem csak olyan kedvezményekhez juthat, ami árkedvezményt biztosít vendégeink részére, de akár ajándékba vásárolt csomagok esetén is érvényesíteni lehet, továbbá szolgáltató partnereinknél is egyedi kedvezményeket vehet igénybe!

Weboldalunkon vásárolt újabb élményvezetési csomagok esetében is lehetőség van az Ajándék kártya érvényesítésére. Az érvényesítés folyamatával kapcsolatban ügyfélszolgálatunkon érdeklődjenek.

7. Szavatosság:

A fogyasztói szavatossági igényekre a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.") Hatodik Könyvének XXIV. Fejezetében, illetve a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV. 29.) NGM rendeletben foglaltak az irányadóak. Amennyiben a megrendelés után mégis kiderül, hogy a termék nincs raktáron/nem kivitelezhető, vagy a kapcsolódó szolgáltatás nem nyújtható a kívánt időpontban, az Energia West Német-Magyar Kft. felveszi a Vásárlóval a kapcsolatot, és egyeztet a megrendelésről; annak tartalma így módosulhat, vagy törlésre kerülhet, ebben az esetben az előre kifizetett összeget visszatérítjük. Pénz visszafizetés kizárólag banki átutalással történik.

8. Garancia:

A Szolgáltatót termékeire, ajándékaira, szolgáltatásaira vonatkozóan a polgári törvénykönyv és a 151/2003. Korm. rendelet alapján jótállási kötelezettség terheli, amely azt jelenti, hogy a jótállás időtartama alatt a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba a nem rendeltetésszerű használatára vezethető vissza. A jótállás időtartama (a jótállási idő) a tényleges teljesítéssel, tehát a terméknek az Ügyfél részére történő átadásával kezdődik. Tartós fogyasztási cikknek minősülnek az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet mellékletében felsorolt termékek, melyekre a jogszabály egy éves kötelező jótállási időtartalmat ír elő. A rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai, technikai, szervezési, vagy akár szabadtéri szolgáltatások kapcsán az időjárás által okozott kellemetlenségek- felelősséget nem vállalunk.

9. Elállás:

A megrendelés teljesítésekor – amennyiben személyesen átvehető, vagy postai úton kiszállított termékről, ajándékról van szó, - a megrendelő vagy átvevő köteles a csomag sértetlenségét ellenőrizni, majd az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A termékekkel kapcsolatos mennyiségi és/vagy minőségi kifogás esetén szállítónk a kifogásolt terméket azonnal visszaszállítja. Amennyiben a vásárló eláll a vásárlástól, a termék visszaküldésének közvetlen költségét a vásárló viseli.

Nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog:

- olyan egyedileg készített termékek, ajándékok, illetve szolgáltatások esetén, amelynek
teljesítése előzetesen költségeket von maga után, vagy ára a vállalkozás által nem
irányítható pénzpiaci mozgásoktól, ingadozásoktól függ,
- olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő
által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra (pl. születésnapi esemény, személyre szabott vagy bármilyen tetszés szerinti adatokkal ellátott
ajándékok kapcsán).

10. Panaszkezelés és reklamáció:

Cégünket az Energia West Német Magyar Kft.-t, ajándékaira, termékeire és szolgáltatásaira vonatkozóan a polgári törvénykönyv és a 151/2003. Korm. rendelet alapján jótállási kötelezettség terheli, Ez azt jelenti, hogy a jótállás időtartama alatt, a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba nem a rendeltetésszerű használatra vezethető vissza.
A jótállás időtartama a terméknek (a szolgáltatás voucherének) az Ügyfél részére történő átadásával kezdődik. Termékeink/szolgáltatásaink, melyek honlapunkon találhatóak, tartós fogyasztási cikknek minősülnek. Tehát az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó, kötelező jótállásról szóló 151/2003 (IX.22) kormányrendelet mellékletében felsorolt termékek, melyekre a jogszabály egy éves időtartamot írelő. Természetesen az Energia West Német Magyar Kft. illetve dolgozóinak munkáján kívülálló hibákért (nyomdai, technikai, szervezési/lebonyolítási vagy akár a szabadtéri programok kapcsán az időjárás okozta lemondások/változtatások) felelősséget nem vállalunk. A felmerülő panaszokat lehetőség szerint azonnal orvosoljuk, amennyiben ez lehetséges. Ha a reklamáció kivizsgálása bonyolultabb, úgy megpróbáljuk az esetet kivizsgálni maximum 15 munkanapon belül.

11. Vegyes rendelkezések:

Az összes fenti feltétel és követelmény érvényes minden személyre, aki az drive-x.eu weboldalán vásárol. A drive-x.eu fenntartja az előzetes tájékoztatás nélkül történő szabályváltoztatás jogát, melyet itt, a webáruházban közzétesz. Az Energia West Német-Magyar Kft. a honlapjaihoz kapcsolódó rendelési felületen közzéteszi az Általános Szerződési Feltételek elérhetőségét, így a vásárlók számára lehetővé teszi annak megismerését. A webshopból történő megrendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy megismerte és elfogadja a jelen üzletszabályzatot, a vásárlási feltételeket és tisztában van a rendelés menetével. A webshopból történő rendelés feltétele, hogy a vásárló megrendelésének leadását megelőzően külön nyilatkozzon a webes
felületen arról, hogy az Általános Szerződési Feltételeket megismerte, elfogadta és azokat magára nézve kötelezőnek ismeri el. A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a megrendelő adatainak regisztrációjakor és a megrendeléskor az oldalon található mezőket maradéktalanul, valós adatokkal kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért az Energia West Német-Magyar Kft. felelősséget nem vállal. Az Energia West Német-Magyar Kft. weboldalainak bármilyen része, így az azokon megjelenített képi és szöveges tartalmak is kizárólag csak az Energia West Német-Magyar Kft. előzetes, írásos hozzájárulásával, és a forrás megjelölésével használhatók fel!

A megrendelt szolgáltatásokat/termékeket a rendelés kedvezményezettje saját felelősségére veszi igénybe. A jelen Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben Magyarország vonatkozó jogszabályai az irányadóak, így különösen a Ptk. Rendelkezései.

Hivatkozott tájékoztatók és mellékletek:
- SimplePay Bankkártyás tájékoztató
- Adatkezelési nyilatkozat
- Jogi nyilatkozat
- SZÉP kártya fizetési tájékoztató

TOP
0