BALATON PARK CIRCUIT

Élményvezetés

A pályáról

A pálya egyszerre elegáns és funkcionális, 48 korszerű boxgarázzsal, tágas VIP-területekkel és lounge-okkal, melyek exkluzív kiszolgálást nyújtanak az ide érkező vendégeknek. A létesítményhez hozzátartozik egy 145 szobás, négycsillagos szálloda is, melyről lenyűgöző kilátás nyílik a versenypályára. Jelenleg fejlesztés alatt van.

BALATON PARK CIRCUIT élményvezetés versenyálya kiemelkedően magas biztonsági előírásoknak megfelel, felszerelve a legkorszerűbb ‘Tecpro’ biztonsági korlátokkal és a ‘MyLaps’ legújabb technológiájával, beleértve a GPS-t, LED-paneleket és időmérő rendszereket. A tervezés során az FIA 1. osztályú szabványokat vették figyelembe, biztosítva a pálya alkalmasságát mind regionális, mind nemzetközi versenyek megrendezésére.

Az elhelyezkedése kiválóan megközelíthető, a Balaton-tó Észak-Dél irányú elágazásánál, mindössze 85 km-re Budapesttől, Balatonfőkajárnál található. Az M7 és a 71 útvonalaknak köszönhetően könnyen elérhető Ausztriából, Csehországból, Szlovákiából, Horvátországból, Olaszországból és Szlovéniából.

BALATON PARK CIRCUIT élményvezetés lenyűgöző 4,115 km-es hosszával és 12-15 méteres szélességével ideális környezetet teremt mindenféle autós és motoros sportesemény számára. A 6 jobbos és 10 balos kanyar, valamint a változatos pályaelrendezés teszi ezt a pályát egyedülállóvá és izgalmassá mind a versenyzők, mind a nézők számára. Ez a pálya nem csak egy motorsport központ, hanem egy igazi élményközpont, ahol a sebesség, a technika és a kiváló szolgáltatások találkoznak, létrehozva egy páratlan élményt a versenyzés és a motorsport szerelmesei számára.