M-RING VERSENYPÁLYA

Élményvezetés

A pályáról

Az M-Ring, amely Monorierdő lenyűgöző szőlőültetvényei mellett található, egy rendkívül sokoldalú létesítmény, amely majdnem 6 hektáron terül el. A versenypálya változtatható 750-1000 méter közötti hosszúságú nyomvonallal rendelkezik, számtalan átkötéssel és variációs lehetőséggel. Az M-Ring különlegessége, hogy nem csupán versenyzésre szolgál – ideális helyszín pályamotorozásra és autózásra egyaránt. Emellett a pálya rendkívül alkalmazkodó, lehetőséget teremt vezetéstechnikai tréningek, valamint céges rendezvények megrendezésére is.

Az M-Ring kifinomult kialakítása lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy változtassanak a pálya menetirányán, ami további izgalmat és kihívást ad a versenyzéshez. A közel 5000 négyzetméteres füvesített depó és a 360 négyzetméteres kiszolgáló épület pedig kényelmes és praktikus környezetet kínál a látogatók számára.

Az M-Ring nem csupán egy motorsport-orientált pálya; ez egy hely, ahol a sebesség és a technika találkozik, egy hely, ahol a vezetés szerelmesei megélhetik az autózás és motorozás örömét. A pálya rugalmas kialakítása és a kiegészítő létesítmények gondoskodnak arról, hogy a Monorierdei M-Ring ne csak egy versenypálya, hanem egy élményközpont legyen mindenki számára.