EURORING VERSENYPÁLYA

Élményvezetés

A pályáról

Az Euroring versenypálya kapuit először 2004-ben nyitotta meg Örkényben. Az Euroring célja egy modern és sokoldalú versenypálya létrehozása volt, mely kielégíti mind a profi versenyzők, mind a szélesebb közönség igényeit. Az elmúlt 15 évben a pálya sikeres versenyeket és rendezvényeket fogadott, melyeket az autósok, motorosok, gokartosok és off-road szerelmesei lelkesen támogattak, ezzel bizonyítva a pálya népszerűségét a magyarországi sebesség kedvelői körében.

Az Euroring fekvése, közelisége Budapesthez és kiváló infrastruktúrája egyedülállóvá teszi az egyedi rendezvények megrendezésére. A technikailag jól felszerelt konferencia termek kiválóan alkalmasak prezentációkhoz, üzleti tárgyalásokhoz, vállalati meetingekhez és csapatépítő rendezvényekhez. A pályát előszeretettel választják kiemelt partnerként rendezvényszervező cégek, PR-ügynökségek és utazásszervező irodák is. Az Euroring számos lehetőséget kínál egész napos programok szervezésére is.

Az Euroring folyamatos fejlesztése révén egyre újabb és újabb lehetőségek nyílnak a vendégek számára. Az áthelyezett főbejárat, az újjáépített snack bár, felújított konferenciatermek és az új VIP-részleg mind azt szolgálják, hogy jelenlegi és jövőbeli partnereink még komfortosabban érezzék magukat. Az 24 felújított box, az új torony épület, valamint az újonnan épített terasz további fejlesztések, amelyek elősegítik az egész pálya beláthatóságát és a versenyszervezetek hatékonyabb működését.

Az Euroring Versenypálya és Rendezvényközpont mindössze 52 kilométerre található Budapesttől, az M5-ös autópálya mentén, Örkény határában. A pálya hossza 2750 méter, melyből a célegyenes 330 méter. A pálya kiváló minőségű aszfaltburkolata minden igényt kielégít, és alkalmas mind a nagyközönségnek szervezett nyílt napokra, mind pedig a profi autó- és motorversenyekre.

Az Euroring egy rendkívül technikás pálya, amelynek speciális építése lehetőséget teremt több alternatív vonalvezetés kialakítására. Az évek során a pálya számos motor-, gokart- és autóversenynek adott otthont, és egyedi megállapodások alapján szívesen biztosít lehetőséget különböző kategóriájú versenyautók és motorok edzéseinek is. Az Euroring folyamatosan fejlődik, így mind a jelenlegi, mind a jövőbeli versenyzők és rendezvények részére egy modern, kihívásokkal teli környezetet kínál.