VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNING

29.900 Ft - tól

Vezetéstechnikai tréningünket azért alkottuk meg, hogy felhívjuk vele a figyelmet a vezetésiképesség  fontosságára, annak folyamatos pallérozására! Mottónk a programmal kapcsolatban, hogy a jótól  mindig van jobb! Ezért, ha rutinos, ha kezdő vezető vagy, az utak akkor is tartogatnak meglepetéseket számodra! Gyere el hozzánk és hozd ki magadból és autódból a legtöbbet biztonságos körülmények között!

Törlés

Ez az üzenet kerül fel a kiállított utalványra, mint egyedi, személyes üzenet az ajándékozott számára!
Ez az üzenet kerül fel a kiállított utalványra, mint egyedi, személyes üzenet az ajándékozott számára!
Ez az üzenet kerül fel a kiállított utalványra, mint egyedi, személyes üzenet az ajándékozott számára!
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Brand:

Leírás

Vezetés közben nem szabad félni, a sebességet azonban tisztelni kell. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretnénk, kirepülünk a pályáról. Nem túl kellemes érzés, ha nem tudod irányítani az autódat.” – Sebastian Vettel, négyszeres világbajnok Forma-1-es pilóta

 

I. rész
Vezetéstechnikai alapismeretekről beszélgetés 15-20 perc. Mit takar ez? Helyes ülés beállítás, egyéb fontos dolgok a vezetés megkezdése előtt!

II. rész
Vészfékezés helyes technikájának elsajátítása, különböző gyakorlatokon keresztül imitálva a közúti vezetést.

III.rész
Jávorszarvas teszt, kikerülő manőver különböző sebességeknél, más-más technikával, alul -és túlkormányzottsag megtapasztalása.

IV. rész
Szlalom, váltakozó tempóval, különböző gyakorlatokkal

V. rész
Házi verseny a tréningen tanultakból, időre, teljes vezetési idő a tréning során 2,5 óra

További részvételi információk
Az élmény 1 fő 2,5 órás vezetéstechnikai tréningjét tartalmazza. A hatékony és biztonságos tanulás érdekében a feladatok végrehajtása saját járművel történik. A résztvevő folyamatos rádiókapcsolatban van oktatójával.


Miért fontos számunkra a vezetéstechnikai tréningen történő magaslétszámú részvétel?

A biztonságos közlekedés nagy hangsúlyt kap a Drive-X Sport életében, ez egyfajta társadalmi felelősségvállalás. Célunk, hogy egy átfogó képet kapjunk célcsoportjaink vezetési szokásairól, ezeket mérhető eredményekkel támasszuk alá, és rámutassunk a fejlesztésre szoruló területekre egyénileg, személyre szabottan.

Az elméleti oktatás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati tréningre is, elvégre az ember gyakorlatban tanul igazán.  Profi instruktoraink segítenek benne, hogy veszélyhelyzetben is a legnagyobb biztonságban légy.

TOP
Preview
Close