Vezetéstechnikai Tréning

49.900 ft-tól

Vezetéstechnikai tréningünket azért alkottuk meg, hogy felhívjuk vele a figyelmet a vezetésiképesség  fontosságára, annak folyamatos pallérozására! Mottónk a programmal kapcsolatban, hogy a jótól  mindig van jobb! Ezért, ha rutinos, ha kezdő vezető vagy, az utak akkor is tartogatnak meglepetéseket számodra! Gyere el hozzánk és hozd ki magadból és autódból a legtöbbet biztonságos körülmények között!

78 készleten

VÁLASSZ CSOMAGOT *

(+49 900 Ft)

Kiskunlacházán

(+69 900 Ft)

+ 2 kör Mustang vezetés

(+89 900 Ft)

+ 3kör Mustang vezetés

EXTRA : DÍSZBORÍTÉK VÁLASZTÁS *

(+3 000 Ft)
(+3 000 Ft)
(+3 000 Ft)
Teljes összeg:
Quantity
Amennyiben szeretné személyesebbé tenni utalványát, adjon hozzá egyedi feliratot! (max 30 karakter hosszan)

VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNING

Vezetés közben nem szabad félni, a sebességet azonban tisztelni kell. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretnénk, kirepülünk a pályáról. Nem túl kellemes érzés, ha nem tudod irányítani az autódat.” – Sebastian Vettel, négyszeres világbajnok Forma-1-es pilóta

I. rész

Vezetéstechnikai alapismeretekről beszélgetés 15-20 perc. Mit takar ez? Helyes ülés beállítás, egyéb fontos dolgok a vezetés megkezdése előtt!

II. rész

Vészfékezés helyes technikájának elsajátítása, különböző gyakorlatokon keresztül imitálva a közúti vezetést.

III.rész

Jávorszarvas teszt, kikerülő manőver különböző sebességeknél, más-más technikával, alul -és túlkormányzottsag megtapasztalása.

IV. rész

Szlalom, váltakozó tempóval, különböző gyakorlatokkal

V. rész

Házi verseny a tréningen tanultakból, időre, teljes vezetési idő a tréning során 2,5 óra

További részvételi információk

Az élmény 1 fő 2,5 órás vezetéstechnikai tréningjét tartalmazza. A hatékony és biztonságos tanulás érdekében a feladatok végrehajtása saját járművel történik. A résztvevő folyamatos rádiókapcsolatban van oktatójával.

MIÉRT FONTOS SZÁMUNKRA A VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGEN TÖRTÉNŐ MAGASLÉTSZÁMÚ RÉSZVÉTEL?

A biztonságos közlekedés nagy hangsúlyt kap a Drive-X Sport életében, ez egyfajta társadalmi felelősségvállalás. Célunk, hogy egy átfogó képet kapjunk célcsoportjaink vezetési szokásairól, ezeket mérhető eredményekkel támasszuk alá, és rámutassunk a fejlesztésre szoruló területekre egyénileg, személyre szabottan.
Az elméleti oktatás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati tréningre is, elvégre az ember gyakorlatban tanul igazán. Profi instruktoraink segítenek benne, hogy veszélyhelyzetben is a legnagyobb biztonságban légy.

Érdekelhet még..