Hanse 385

A termék elérhető: 125.000 Ft-tól

A hajó információi

Típus: Hanse 385 – 12 fős vitorláshajó

Leírás:

 • Hosszúság: 10,94m / 39 láb
 • Szélesség: 3,59m
 • Befogadóképesség: 11 fő + 1 fő hajóvezető
 • Kabinok száma: 3
 • Fürdők száma: 1
 • Fekvőhely: 9 fő

Extrák: bluetooth-os multimedia rendszer, Rollos nagyvitorla, orrsugár, nagy méretű bimini, elektromos horgonycsörlő, nagy méretű fürdőszoba, autopilot, elektromos wc, dupla kormány, led hangulatvilágítás

Leírás: A Hanse 385 személyében egy igazán kényelmes túravitorlást ismerhetünk meg, melyre a hatalmas helykínálatán túl a sok kényelmi extra és könnyű kezelhetőség jellemző. A hajón 3 kabin található, így nagyobb társaságoknak is kiváló, az egy napos vitorlázástól a több hetes nyaralásig bezárólag. A világos, letisztult belső tér mellett a fedélzetre felérve is nagy helykínálattal találkozunk. A dupla kormánynak és a kötelek elrendezésének köszönhetően egy igazán könnyen kezelhető, szerethető hajót kapunk, ami a komfort mellett nagy vitorlafelületének köszönhetően igazán jó menettulajdonságokkal rendelkezik. Legyen szó akár céges rendezvényről, baráti találkozóról vagy családi nyaralásról, a Hanse 385 tökéletes választás!

 • Az árak hajóvezetővel együtt értendőek!
 • A vitorlás kapitány nélkül is bérelhető!
 • A létszámtól függően az ár megváltoztatásának jogát fenntartjuk!
 • Kikötő: Balatonfüred, Balatonport Vitorlás kikötő

499 készleten

Melyik időszakban szeretnéd kibérelni a hajót?

Teljes összeg:
Quantity
Amennyiben szeretné személyesebbé tenni utalványát, adjon hozzá egyedi feliratot! (max 30 karakter hosszan)

Sétavitorlázás és vitorláshajó bérlés a Balatonon

Balatonfüreden várják Önt kiváló minőségű vitorlásaink. Képzelje el, hogy a lágy nyári szél hajtja vitorláshajónkat, miközben távol a part zsivajától élvezheti a Balaton nyugalmát. Válasszon az R-YACHT flotta hajói közül, hogy a vitorlázás öröme életre szóló élmény maradjon.

Vitorlásaink rendszeresen karbantartottak, hiszen cégünk hajójavítással és karbantartással is foglalkozik, így a minőség számunkra alapvető fontosságú!

Vitorláshajóink kapitánnyal és néhány kapitány nélkül is bérelhetőek. Ha még nem bérelt vitorlást, béreljen vitorlást kapitánnyal a Balatonon és csak élvezze a programot. Tapasztalt kapitányaink segítenek a maradandó élmény biztosításában, hogy a vitorlázás minden pillanata felejthetetlen legyen.

Ismerje meg a balatoni vitorlázás szépségeit és lehetőségeit!

Egy kis balatoni vitorlázás garantáltan csodás élménnyel gazdagítja. Nálunk minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy ez az élmény felejthetetlen legyen!

Miért érdemes nálunk vitorlást bérelni?

 1. Gyönyörű tájak: Csodálja meg a part menti települések hangulatos építészeti stílusát és a Balaton varázslatos tájait.
 2. Élővilág: Fedezze fel a Balaton változatos és egyedülálló élővilágát.
 3. Izgalom és tanulás: Tapasztalja meg a vitorlázás izgalmát, tanulja meg a vitorlázás alapjait vagy fejlessze tudását.
 4. Különleges alkalmak: Születésnap, családi összejövetel vagy lánybúcsú – a vitorlásbérlés tökéletes választás.

Tippek a vitorlázáshoz:

 1. Öltözködés: Viseljen kényelmes, lélegző és gyorsan száradó ruhákat. Rétegesen öltözzön, és viseljen zárt, csúszásmentes cipőt.
 2. Napvédelem: Használjon magas faktorú, vízálló naptejet.
 3. Étel és ital: Vigyen magával könnyen emészthető ételeket és bőséges mennyiségű vizet. Alkoholt csak mérsékelten fogyasszon.
 4. Időjárás: Ellenőrizze az időjárás-előrejelzést, és legyen felkészült az alkalmazkodásra. Ismerje meg a Balaton szeleinek viselkedését és a hullámzást.

Tervezés és előkészületek:

 1. Útvonal: Tervezze meg előre az útvonalat, hogy ne maradjon le semmilyen látnivalóról.
 2. Időbeosztás: Ossza be jól az időt, hogy a lehető legjobban ki tudja használni a vitorlázás idejét.

Fedezze fel termékeinket, ahol mindent megtudhat bérelhető hajóinkról és a balatoni vitorlázás árairól. Várjuk szeretettel a kikötőben!

Érdekelhet még..