TESLA S PLAID

élményvezetés

0%

  Tesla S Plaid

  49 900 Ft

  496 készleten

  VERSENYPÁLYA VÁLASZTÁS

  2,2 km - Kiskunlacháza

  Hosszú egyenesek jellemzik

  1 km - Monorierdő

  Rövid, de intenzív pálya

  2,75 km - Örkény

  Hosszú, kényelmes fordulókkal

  4,2 km - Balatonfőkajár

  Végösszeg:
  Amennyiben szeretné személyesebbé tenni utalványát, adjon hozzá egyedi feliratot! (max 30 karakter hosszan)
  Cikkszám: tesla Kategóriák: , Címkék: ,
  Videó lejátszás

  TESLA S PLAID

  Mozgásban a jövő: Vezess egy felettébb különleges járművet Magyarország legismertebb versenypályáin, mint a Drx Ring, Euroring, Hungaroring és M-Ring! Ebben a rendkívüli kalandban egy Tesla legújabb modelljét próbálhatod ki, mely kétségkívül az autózás jövőjét jelenti. Az instruktőrünk segítségével az autó és a technológia mérnöki mesterművének minden rejtelmét megismerheted, és élvezheted az elektromos hajtás erejét a pályán.
  Ez az autó a gyorsulás királya, képes 0-100 km/h sebességet mindössze 2.1 másodperc alatt elérni, mely már önmagában hihetetlen élmény. A Tesla szupersportautója eléri a 322 km/h végsebességet, és a zajtalan elektromos meghajtás olyan élményt nyújt, amit más járművel nehéz elképzelni.
  Ez a vadmacska szinte hangtalanul surran az aszfalton, de nem szabad elfelejteni, hogy az 1020 lóerős motor erejével rendkívül erőteljes. A teljesítményét egy összkerékmeghajtás és egy tökéletesen kiegyensúlyozott futómű teszi különlegessé, így az autóval való vezetés egyenesen egy felejthetetlen űrutazássá válik.
  Ahhoz, hogy ezt az űrhajót irányítsd, alázattal és tisztelettel kell kezelned a gázpedált, hiszen ez a jármű a jövő egyik csodája, amit most valósíthatunk meg a versenypályákon. Az élmény, amit ez a Tesla kínál, egyszerűen lenyűgöző, és egy olyan kihívást jelent, amit nem lehet elfelejteni. Vágj bele, és tapasztald meg a jövő autózásának érzését a legismertebb magyar versenypályákon!

  Motor

  Elektromos

  Hajtás

  Összkerék

  Teljesítmény

  1000+ LE

  Váltó

  Fokozatmentes automata

  Gyorsulás

  2 mp / 100 km/h-ra

  Top Speed

  320 km/h

  TOP
  0
  Preview
  Close