Élményrepülés Plusz

49.900 ft-tól

Arról álmodsz, hogy a felhők felett szárnyalj? Érdekel a repülés világa és szeretnél jobban belelátni a pilóták életébe? Magadnak vagy hozzátartozódnak egy életre szóló élményt adnál? Ne csak álmodozz! A több idősávos Teszt repülőgép-vezetés programunkkal mindez valósággá válik!

99 készleten

VÁLASSZ CSOMAGOT *

Kérjük, jelölje meg, hogy hány percet kíván repülni!

(+49 900 Ft)
(+69 900 Ft)
(+84 900 Ft)

EXTRA : DÍSZBORÍTÉK VÁLASZTÁS *

(+3 000 Ft)
(+3 000 Ft)
(+3 000 Ft)
Teljes összeg:
Quantity
Amennyiben szeretné személyesebbé tenni utalványát, adjon hozzá egyedi feliratot! (max 30 karakter hosszan)

Indulás helye: Farkashegy, Budaörs mellől.

A felszállás előtt, egy rövid, de átfogó megbeszélést tartunk, személyre szabottan, ahol minden felmerülő kérdésedre választ adunk. A programon 1 fő vehet részt, így ez alkalom csak rólad szól, garantáltan nem lesz zavaró tényező, ami elvonná a figyelmet! Akár a repülés technikai része érdekel, akár az élménye, nálunk mindkettőt megtalálod. A felszállás után a jobb ülésből figyelheted meg, hogyan kell a repülőgépet vezetni, hallgathatod a rádió forgalmazást, így átfogó képet kapsz a pilóták munkájáról. A repülési útvonal, ha szeretnéd a te kéréseid alapján történik (figyelembe véve a jogszabályi szempontokat)! Ez több mint egy sétarepülés; ez egy lehetséges új szenvedély vagy akár karrier kezdete.

Oktatóink és munkatársaink összesen több évtized és több ezer óra repülési tapasztalattal rendelkeznek. Repülőgépeink a legmagasabb szinten vannak karbantartva, a hatóság által jóváhagyott program szerint.

Készen állsz a felszállásra?

Érdekelhet még..