Sétarepülés a Balaton felett

66.990 Ft / fő / 15 perc

Sétarepülés a Balaton felett egy ikonikus helikopterrel! Csodáld meg a Balatont, úgy ahogy csak keveseknek adatik meg! A helikopteres élményrepülés során úgy érzed majd, hogy az egész Balaton a lábaid előtt hever, és csak annyi lesz a dolgod, hogy lazíts, romantikázz és gyönyörködj az eléd táruló lélegzetelállító panorámában.

500 készleten

Quantity
Amennyiben szeretné személyesebbé tenni utalványát, adjon hozzá egyedi feliratot! (max 30 karakter hosszan)

A szolgáltatás bemutatása

Közkívánatra az adrenalindús programjaink – az extrém helikopterezés és a helikopteres Bungee Jumping – mellett lehetőséget biztosítunk arra is, hogy megízleljétek a klasszikus helikopteres repülés semmihez sem fogható élményét egy igazán gyönyörű helyszínen.

A programot ajánljuk születésnapra, évfordulóra, leány- és legénybúcsúra, de tökéletes családi program, vagy akár randevú helyszín is lehet! Egyéni utasokat és nagyobb baráti társaságokat is szívesen látunk, lepd meg ezzel az igazán különleges élménnyel magadat vagy szeretteidet!

Önmagában a reptéren lenni sem mindennapos dolog, hiszen sokan életünk során csak a nagygépes repüléssel találkoznak egy-egy nyaralás során. A kisgépes repülés teljesen más világ, hihetetlen történetekkel, amelynek nagyon is megvan a maga varázsa, és csak keveseknek adatik meg, hogy belekóstoljanak. A helyszín alkalmas csapatépítő és privát események, születésnapok, baráti találkozók és sportrendezvényekre is.

Várunk szeretettel benneteket – alig több, mint egy órára Budapesttől -, Balatonfőkajár Sport Reptéren!

Ennél hosszabb, 30 perces és 60 perces sétarepülési lehetőséget, valamint különleges naplementés repülést is biztosítunk, melyekre minden esetben egyedi árat adunk. Személyre szabott ajánlatért keress bennünket a megadott elérhetőségeinken.

Érdekelhet még..