Extrém helikopterezés

59.000 Ft / fő / 8-10 perc

Kalandot keresel valódi 3D-ben? Szeretnél valami igazán különleges ajándékot adni szeretteidnek? Szakadjatok ki a szürke hétköznapokból, és tartsatok velünk egy EXTRÉM helikopterezésre, ahol szédületes sebesség, akrobatikus elemekkel és csodás panorámával tarkított életre szóló élmény vár rátok!

500 készleten

Quantity
Amennyiben szeretné személyesebbé tenni utalványát, adjon hozzá egyedi feliratot! (max 30 karakter hosszan)

A szolgáltatás bemutatása

A teljes program kb 1,5-2 óra, melynek során megismerkedhetsz csapatunkkal, bepillantást nyerhetsz a reptéri életünkbe, amely nem véletlen ejtette rabul a szívünket! Egy különleges világ vár rád, érdekes sztorikkal és egy igazi adrenalin bomba élménnyel!

A rövid ismerkedés, felkészítés után veszi kezdetét az extrém kaland, melynek során 5 fős csapatokban 8-10 percet repülhetnek vendégeink a HeliForce főpilótájával, Imreh Lajos “Lujóval”.

Lujó az ország egyik legtapasztaltabb helikopter pilótája, a világon is kevesen képesek azokra – a fizika törvényeit is sokszor meghazudtoló – mutatványokra, amelyeket ő csinál a Mi2-es helikopterrel! Több, mint 50 éve repül, eddig összesen 18.700 órát töltött a levegőben, amely átszámolva olyan, mintha 2 évet egyhuzamban fent töltött volna! Hazai és külföldi repülőnapokon évtizedek óta tart – látványos pirotechnikai elemekkel tarkított – extrém helikopteres műrepülő bemutatókat, emellett oktató-és berepülő pilóta is, mögötte tökéletes biztonságban vagytok.

MI2-es helikopterünk a magyar légi közlekedés egyik ikonja. 2 gázturbinás hajtóművel rendelkezik, súlya közel 2.5 tonna, maximális sebessége pedig 220 km/óra. Technikai paramétereiről és történetéről bővebben olvashatsz a Gépparkunk menüpont alatt.

A repülés után egy kávé, üdítő, nassolnivaló mellett lehetőség lesz együtt fotókat készíteni, kibeszélni az élményeket. A programra várjuk szeretettel családtagjaidat is, természetesen a gyerkőcöket is.

REPÜLÉSI IDŐPONTOK:

Extrém helikopteres műrepülésre/ helikopteres bungee jumpingra érkező vendégeinket szombatonként fogadjuk a reptéren. Nagyobb csoportok érkezése, céges csapatépítők esetén akár – külön egyeztetett – hétköznapi időpontban is tudunk lehetőséget biztosítani. Programjainkat mindig az időjárási körülmények függvényében tudjuk megtartani, ezért az esetleges időpont módosítás jogát fenntartjuk.

HELYSZÍN:

Találkozunk a balatonfőkajári reptéren, az adrenalin bombákat már bekészítettük!

AJÁNDÉKUTALVÁNY:

Amennyiben szeretteidet, barátaidat, kollégáidat, ellenségeidet szeretnéd megajándékozni ezzel a bakancslistás élménnyel, természetesen arra is van lehetőség, várjuk őket szeretettel!

Érdekelhet még..