MCLAREN 650S SPIDER

élményvezetés

0%

  Mclaren 650s Spider

  59 900 Ft

  497 készleten

  VERSENYPÁLYA VÁLASZTÁS

  2,2 km - Kiskunlacháza

  Hosszú egyenesek jellemzik

  1 km - Monorierdő

  Rövid, de intenzív pálya

  2,75 km - Örkény

  Hosszú, kényelmes fordulókkal

  4,2 km - Balatonfőkajár

  Végösszeg:
  Amennyiben szeretné személyesebbé tenni utalványát, adjon hozzá egyedi feliratot! (max 30 karakter hosszan)
  Cikkszám: Mcspider Kategória: Címke:

  MCLAREN 650 SPIDER

  Bemutatjuk neked a McLaren 650S Spider-t, egy autót, amely Magyarország legismertebb versenypályáin, mint például a Drx Ring, Euroring, Hungaroring és M-Ring, való vezetésre termett. Ez az autó nem csak egy jármű, hanem egy valódi dáma a közúton, ami megtartja eleganciáját a versenypályán is.
  Az autó igazi gyorsulási csoda. A 650 lóerős V8 Twinturbo motor hihetetlen teljesítményt kínál, és mindössze 3 másodperc alatt éri el a 100 km/h sebességet. Az autó 678 Nm-es nyomatéka pedig olyan lendületet ad, amihez kevés autó hasonlítható. Az autó legnagyobb sebessége pedig eléri a 329 km/h-t, így az abszolút sebességi élmény garantált.
  A McLaren 650S Spider nemcsak a teljesítményében ragyog, hanem a megjelenésében is. A letisztult vonalak és az agresszív dizájn teszik igazán különlegessé. Ez az autó nemcsak arról szól, hogy gyorsan vezess, hanem arról is, hogy stílusosan tegye ezt. A McLaren tervezői és Jenson Button, a McLaren F1-pilóta is közreműködtek az autó tökéletesítésében, így biztos lehetsz benne, hogy minden részlet a legmagasabb színvonalat képviseli.
  Amikor a McLaren 650S Spider-t vezeted, az autó magát mutatja be. Az autó irányítása könnyed, és minden pillanatban érezheted a vezetési élményt. A versenypályákon pedig az autó igazán kibontakozik, és lehetőséged van kihozni belőle a maximumot. Az autó a nagy fordulatszámú teljesítmény mellett rendkívül stabil is, így a versenyzés élménye minden várakozásodat felülmúlja.
  Ne habozz, foglald le még ma az élményvezetést a McLaren 650S Spider-rel, és garantáltan egy emlékezetes autós élményben lesz részed. Ez az autó nemcsak egy jármű, hanem egy életstílus, amit most te is megtapasztalhatsz a legismertebb versenypályáinkon.

  Lejátszás

  Motor

  3800 cm3 | V8 Twinturbo

  Hajtás

  Összkerék

  Teljesítmény

  650 LE

  Váltó

  Automata

  Gyorsulás

  3 mp / 100 km/h-ra

  Top Speed

  329 km/h

  TOP
  0
  Preview
  Close